Groepsleerkracht

Type vacature: bepaalde tijd
Periode: Per direct - 01-08-2024
Aantal uur per week: 32 - 40 uur
Werkdagen:
Groepen:

School

School: Prins Florisschool
Onderdeel van: Unicoz
Website: https://www.floris.unicoz.nl/
Gevestigd in: Zoetermeer
Denominatie: Prot. christelijk
Schooltype: Regulier
Schoolrooster: Traditioneel
Adres: Hazerswoudestraat 250 , 2729 CN Zoetermeer

Wij zijn een ambitieuze school in Oosterheem, waar oog is voor de unieke talenten van ieder kind. De Prins Florisschool is een open christelijke basisschool, die middenin de samenleving staat. Een fijne, kleurrijke en eigentijdse school, waar kinderen alle kansen en mogelijkheden krijgen.

Fte: 1,0 | Per: 01-08-2024 | Hazerswoudestraat 250, Zoetermeer

Prins Florisschool is op zoek naar een Groepsleerkracht groep 1/2 - Primair Onderwijs

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een kleuterleerkracht. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van kwalitatief hoogstaand onderwijs aan kleuters. Je creëert een veilige en vertrouwde omgeving waarin kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen. Je werkt nauw samen met collega’s uit andere kleutergroepen en ouders om het beste uit elk kind te halen.

Wat ga je doen?
Je verzorgt afwisselende en uitdagende lessen die zijn afgestemd op de behoeften van kleuters. Daarnaast stimuleer je de sociale, emotionele en cognitieve ontwikkeling van de kinderen. Je observeert en begeleidt leerlingen in hun leerproces en werkt samen met collega’s om een doorlopende leerlijn te waarborgen. Communicatie met ouders over de voortgang en ontwikkeling van hun kind is een belangrijk onderdeel van je werk. Verder draag je bij aan een positieve en veilige sfeer binnen de groep en de school.

Wat breng je mee?

 • Een PABO diploma.
 • Een Diploma Onderwijsassistent MBO-4 of je hebt je propedeuse HBO-pedagogiek of Pedagogische Wetenschappen.
 • Een hart voor onze doelgroep.
 • Oog voor ieder kind
 • Enthousiasme en bevlogenheid.

Wat bieden wij jou?
Bij Unicoz, 1 van de grootste werkgevers in Zoetermeer, ben je zeker op je plek! Met diversiteit in dynamiek, sfeer en soorten onderwijs bieden wij jou veel interne (groei)mogelijkheden en uitdagingen. Ook bieden wij jou:
 • Een jaarcontract voor 40 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een salaris conform CAO Primair Onderwijs, schaal LB of LC (minimaal €3.301,- en maximaal €5.862,- op basis van een fulltime dienstverband). Indeling is afhankelijk van leeftijd, opleiding, kennis en ervaring.
 • 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33%, een goede pensioenvoorziening bij het ABP en een reiskostenvergoeding conform CAO.
  Ook kennen wij regelingen voor een voordelige aanschaf van jouw nieuwe fiets, korting op je vakbondscontributie en korting op een fitnessabonnement naar jouw keuze.
 • Diverse mogelijkheden om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling en groei, onder meer via de Unicoz academie.

Interesse?
Heb je interesse in deze vacature of wil je graag meer weten? Neem dan contact op met Joyce van der Ham via telefoonnummer 079 331 5022 of solliciteer direct via de button “Solliciteren” op deze pagina. We laten je graag onze school zien!

Solliciteren

Contactpersoon: Joyce van der Ham en Jiska de Jong
E-mailadres: directie@floris.unicoz.nl