IB-zorgcoördinator (en eventueel leerkracht jenaplanonderwijs)

Type vacature: onbepaalde tijd
Aantal uur per week: 24 - 32 uur
Werkdagen: In Overleg
Groepen:
Salaris: 3321-5862
Opleiding: HBO/WO

School

School: Jenaplanschool De Kwakel
Onderdeel van: Laurentius
Website: http://www.dekwakelschool.nl
Gevestigd in: Berkel en Rodenrijs
Denominatie: Katholiek
Schooltype: Jenaplan
Schoolrooster: Traditioneel
Adres: Chrysantenhof 20 , 2651 XK Berkel en Rodenrijs

Als Jenaplanschool is het onze missie om al onze leerlingen te vormen tot gelukkige, evenwichtige en kritische jonge burgers. Jonge mensen, die vanuit een realistisch zelfbeeld de juiste keuzes kunnen maken en verantwoordelijkheid voor hun handelen kunnen dragen. We vatten onze missie graag samen in vier woorden: ‘samen je eigen weg’. Ouders en teamleden helpen samen de kinderen hun eigen weg te vinden. In een omgeving waarin iedereen gelijkwaardig is en waarin respect voor elkaar de basis vormt.

Krijg je energie van het coördineren en begeleiden van zorprocessen en het coachen van leerkrachten? Ben je op zoek naar een fijne school, in een nieuw gebouw en met een goed pedagogisch klimaat? Met daarnaast ook de mogelijkheid om voor een klas te staan? Lees dan snel verder!

Onze school telt ongeveer 245 leerlingen verdeeld over 9 groepen waarbij de midden- en bovenbouw 3-jarige stamgroepen hebben. Op onze school leren kinderen van en met elkaar hun eigen kwaliteiten ontdekken. De zelfstandigheid van de leerlingen wordt door de diverse geledingen als een kracht van de school genoemd. Teamleden, leerlingen en ouders zijn trots op het prettige leef- en werkklimaat op onze school.

Onze slogan is: 'Samen je eigen weg'

Als je bij ons komt werken…
Kom je te werken in een gedreven 'Jenaplanteam'. Met elkaar vormen we een minimaatschappij zodat kinderen alle facetten van burgerschap meekrijgen, ouders spelen hierbij ook een belangrijke rol. 

Jij past bij ons…
Als je mee wilt bouwen aan de kwaliteit van onze mooie jenaplanschool en je blij wordt van o.a. de volgende taken:

  • Regievoering zorgprocessen op leerling- en schoolniveau
  • Groepsbezoeken en coaching gericht op pedagogisch en didactisch handelen van leerkrachten
  • Oppakken hulpvragen m.b.t. zorgleerlingen en pedagogisch handelen
  • Afstemming met externe partijen zoals het samenwerkingsverband PPO Delflanden, gemeenten en zorgverleners.

Je dient in het bezit te zijn van een MSEN/MEN-diploma of een IB-opleiding en ervaring te hebben in het lesgeven op een basisschool.

Affiniteit of ervaring met Jenaplan is een pré.  

Wil je alleen de functie van IB-zorgcoördinator of van alleen stamgroepleider, neem dan vooral contact op. In een gesprek kijken we naar de mogelijkheden. 

Wat kan je van ons verwachten?
Een team dat samen wil ontwikkelen en kennis wil vergaren. We hechten veel waarde aan openheid, eerlijkheid en professionaliteit. Als team voelen we ons samen verantwoordelijk voor de hele school. In de wijk staan wij ook wel bekend als een leuke en fijne buurtschool. Dit wil je niet missen! Neem gerust contact op om de sfeer en onze lekkere koffie te proeven.

Wij bieden jou:

  • een regulier dienstverband voor 0,4250 WTF (17 uur) tot 0,85 WTF (34 uur) afhankelijk van hoeveel dagen je voor de klas wilt staan. De IB-functie is twee dagen.
  • Zicht op een vaste aanstelling binnen de Laurentius Stichting bij voldoende functioneren;
  • inschaling voor deze functie in LC. Afhankelijk van je werkervaring een salaris tussen de €3.321,- en €5.862,-, conform de CAO primair onderwijs;
  • ruime mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling via onder andere ons scholingsplatform Laurentius Leert;
  • de mogelijkheid om deel te nemen aan onze sportregeling, fietsregeling, collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering en collectieve ziektekostenverzekering.

Heb je nog geen lesbevoegdheid, en ben je geïnteresseerd in het zij-instroomtraject van Laurentius, dan kan je helaas niet op deze vacature solliciteren. Je kan wel je gegevens achterlaten via deze link om deel te nemen aan één van onze informatie bijeenkomsten voor zij-instromers.

Informatie

Ingangsdatum van de functie: 1 augustus 2024

Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gebleken geschiktheid heeft een interne kandidaat onze voorkeur. 

Heb je vragen of wil je graag meer weten over deze vacature?
Neem dan contact op met Sebastiaan van der Tier directeur via 010-5199555 of bij geen gehoor 06-29053142. Voor vragen over werken bij de Laurentius Stichting mag je contact opnemen met onze afdeling HRM, HR@laurentiusstichting.nl.

Solliciteren