Intern begeleider

Type vacature: vervanging
Periode: 08-01-2024 - 11-07-2024
Aantal uur per week: 16 - 24 uur, 24 - 32 uur
Werktijdfactor (wtf): 0,6
Werkdagen:
Groepen:

School

School: Kronenburgh
Onderdeel van: Stichting Kronenburgh
Website: http://www.bs-kronenburgh.nl/
Gevestigd in: Rijswijk
Denominatie: Neutraal bijzonder
Schoolrooster: Vijf gelijke dagen
Adres: Broekslootkade 95 - 97 , 2281 TC Rijswijk

Vacature Intern Begeleider Basisschool Kronenburgh, Rijswijk
Communicatief | daadkrachtig | oplossingsgericht 0,6 fte
Op basisschool Kronenburgh ontstaat per 1 februari 2024 een vacature voor de functie van Intern Begeleider voor de onderbouw. Wij zoeken een ervaren Intern Begeleider die affiniteit heeft met HB-onderwijs en samen met het team en het MT verder wil bouwen aan de ontwikkeling van onze school.

De school
Basisschool Kronenburgh spreekt leerlingen aan op hun bijzondere capaciteiten en hecht aan een gezonde emotionele ontwikkeling binnen een veilige en inspirerende leeromgeving. Leerlingen worden voorbereid op een functioneren binnen de moderne internationale ondernemende samenleving. Basisschool Kronenburgh biedt een natuurlijke voltijds leeromgeving, waarin meer- /hoogbegaafde leerlingen kunnen optrekken met ontwikkelingsgelijke leeftijdsgenootjes (peers) en worden uitgedaagd met verdiepende en verbredende leerstof met gespecialiseerde begeleiding. Daarnaast geven we binnen de International Learners invulling aan ons onderwijs door verschillende (digitale) methodes waaronder het International Primary Curriculum. De school heeft ongeveer 250 leerlingen, 13 groepen en het team bestaat uit 27 collega’s.

Jouw kracht
Je bent een ervaren Intern Begeleider met visie. Kwaliteit en ontwikkeling heb je hoog in het vaandel staan. Je bent een betrokken teamspeler, geeft vertrouwen en versterkt de samenwerking tussen de directie, het team en de collega’s onderling. Als Intern Begeleider zorg je voor het verder ontwikkelen en implementeren van de zorgstructuur. Je voert regelmatig besprekingen met leerkrachten, je bezoekt groepen, je voert observaties uit en hebt ervaring met een LVS. Je volgt de leeropbrengsten van onze leerlingen en je ondersteunt leerkrachten bij de analyse van leerlingen die meer aandacht nodig hebben. Je bent een onmisbare schakel in diverse interne en externe overleggen, zoals MDO’s.
Heb je lef en ben je creatief? En coach je leerkrachten en neem je hen mee in het proces van ontwikkeling? Dan zijn we op zoek naar jou! Je doet dit samen met jouw collega-IB’er: als duo-IB'er bouw je samen aan de zorgstructuur en kwaliteit van het onderwijs op Kronenburgh. Samen met de adjunctdirecteur, de andere IB’er en de directeur-bestuurder vorm je het MT.

Wat wij jou bieden
Als Intern Begeleider bij basisschool Kronenburgh draag je in het MT gezamenlijk verantwoordelijkheid. Binnen de vastgestelde kaders krijg je alle ruimte om samen met het team invulling te geven aan het zorg- en ondersteuningsbeleid van de school. Daarnaast denk je als MT-lid ook mee over de visie, koers en het beleid. Je komt te werken op een school met een bijzonder profiel en een enthousiast team. Wij bieden jou een aanstelling als Intern Begeleider in schaal LC voor 24 uur per week (0,6 fte). Combinatie met een lesgevende taak van maximaal twee dagen behoort tot de mogelijkheden.

Kom solliciteren!
Je kunt solliciteren door je motivatiebrief en CV te mailen naar maarten.schoon@basisschoolkronenburgh.nl. Graag ontvangen we je brief en CV uiterlijk vrijdag 27 oktober 2023. In de week van 6 november a.s. vinden de eerste gesprekken plaats.

Voor meer informatie over de procedure en de vacature kun je contact opnemen met drs. Maarten Schoon, directeur-bestuurder, via de e-mail: maarten.schoon@basisschoolkronenburgh.nl of tel.: 070 2210382. We zien je sollicitatie graag tegemoet.

Solliciteren

Contactpersoon: Ingeborg de Wolff
E-mailadres: directie@bs-kronenburgh.nl
Telefoon: 0702210382