Vakdocenten voor invalwerk gezocht

Type vacature: vervanging
Periode: -
Aantal uur per week: < 8 uur, 8 - 16 uur, 16 - 24 uur, 24 - 32 uur, 32 - 40 uur, In overleg
Werkdagen: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag, In Overleg
Groepen: 1/2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

School

School: Stichting Pool West
Onderdeel van: Stichting Pool West
Website: poolwest.nl
Gevestigd in: Nootdorp
Adres: Gildeweg 7 b, 2632 BD Nootdorp

"Jij hebt geen bevoegdheid voor lesgeven in het basisonderwijs, maar basisscholen wel iets te bieden binnen jouw vakgebied!"

De vacature:
Wij zoeken vakdocenten die wegens het lerarentekort iets kunnen bijdragen in het basisonderwijs en die het leuk vinden om voor verschillende kortdurende invalwerkzaamheden ingezet te worden. Je kunt als invaller bij Pool West zelf je voorkeuren aangeven: waar je wilt werken, in welke groepen en wanneer. Inzet is als zzp'er, wij hanteren een vast tarief.  

Wie ben jij:
  •  Je hebt een afgerond HBO diploma, bijvoorbeeld een eerste- of tweedegraads onderwijsbevoegdheid of een diploma op het gebied van kunst, muziek, sport (anders dan PABO, ALO, onderwijsassistent).
  •  Je hebt affiniteit met kinderen in de basisschool leeftijd en ervaring met het geven van lessen, trainingen en/of workshops
  •  Je bent in staat om zelfstandig voor een klas te staan en verantwoordelijk voor de daginvulling met de kennis uit jouw vakgebied
  •  Je bent flexibel en vindt het leuk om op verschillende scholen te werken
  •  Je vindt het net als wij belangrijk dat elk kind goed onderwijs krijgt

Kun jij leerlingen een interessante workshop bieden die nuttig is voor hun ontwikkeling, maar de inhoud buiten het standaard lesprogramma valt? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking.

Solliciteren

Contactpersoon: Pool West
E-mailadres: info@poolwest.nl
Telefoon: 0850408628

Pool West is een invalpool door een aantal schoolbesturen opgericht met als doel om zoveel mogelijk klassen van een (inval)leerkracht te voorzien. Dit doen wij als stichting, zonder winstoogmerk. Dit betekent dat scholen geen hoge bemiddelingskosten aan ons betalen. Geld wat beschikbaar is voor het onderwijs wordt dus ook echt besteed aan beter onderwijs.

Bij Pool West zijn we laagdrempelig, bereid met je mee te denken en van ons kun je persoonlijk contact verwachten. We vinden het belangrijk om naar de wensen van onze invallers te luisteren. Zo kun je zelf aangeven waar en wanneer je wilt werken en welke groepen jouw voorkeur hebben. We krijgen dagelijks nieuwe invalverzoeken binnen waarop je aan de slag kunt, zowel voor korte als lange periodes.

Als invaller bij Pool West kom je direct in dienst bij een schoolbestuur. Het grote voordeel hiervan is dat je salaris krijgt volgens de CAO PO (inschaling o.b.v. ervaring), pensioen opbouwt en recht hebt op alle secundaire arbeidsvoorwaarden binnen die binnen de CAO geregeld zijn. En is de mogelijkheid er om door te stromen naar een vaste functie? Dan betaalt de school geen hoge kosten om je ‘af te kopen’, want je blijft bij Pool West altijd flexibel.