Leerkracht

Type vacature: vervanging
Periode: Per direct - 12-07-2024
Aantal uur per week: 16 - 24 uur
Werkdagen: Woensdag, Donderdag, Vrijdag
Groepen: 8

School

School: De Vlieten
Onderdeel van: West Openbaar Onderwijs
Website: http://www.devlieten.nl
Gevestigd in: De Lier
Denominatie: Openbaar
Schooltype: Regulier
Schoolrooster: Continurooster
Adres: Anjer 2 , 2678 PB De Lier

Wij zijn op zoek naar een leerkracht voor groep 8!

  • Leerkracht
  • Tijdelijk met uitzicht op vast
  • parttime
  • per 1 maart
We hebben de volgende baan voor jou
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega voor onze bovenbouw voor 0,575 fte, 3 dagen in de week! Een collega die samen met ons wil bouwen aan onze visie en schoolontwikkeling op het gebied van samen goed onderwijs neerzetten, persoonlijke ontwikkeling en toekomstgericht. En daarnaast een prettige collega kan zijn voor het huidige team.
De kinderen van groep 8 willen graag een fijne juf of meester die hen tot aan de zomer kan begeleiden. Het is een enthousiaste groep die heeft bewezen over een organiserend talent te beschikken.
 
De Vlieten
OBS De Vlieten is een reguliere basisschool in De Lier met ongeveer 140 leerlingen en 17 medewerkers. Onze leerlingen lopen op onze school hun eigen groeiproces door. Doordat wij zorgen voor de optimale omstandigheden kunnen de kinderen zich op onze school volledig ontwikkelen. Daarbij sluiten wij goed aan op de groei van de kinderen en geven wij extra aandacht waar dat nodig is middels ondersteuning buiten de groep en een plusklas. Wij zijn een ‘groene school’. We vinden het daarom heel belangrijk om actief bezig te zijn met natuur, milieu en duurzaamheid. Zo dragen wij bij aan een duurzame toekomst. Wij hebben een ‘groen’ schoolplein waar de kinderen zich tijdens de pauzes goed kunnen ontspannen.
Ons doel is een inspirerende leeromgeving te creëren waarin de kinderen zichzelf kunnen zijn binnen een prettig sociaal klimaat. Wij zijn een kanjerschool en dat is door de hele school voelbaar in respect en vertrouwen.
Wij staan open voor vernieuwingen in het onderwijs. Innovaties en meegaan in de ICT veranderingen zijn voor ons essentieel. De kinderen leren ontwerpend en onderzoekend leren, doelen te stellen, te plannen en te reflecteren op hun eigen leerproces.
Je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van ons onderwijs en dat doen we samen. Leren met elkaar en van elkaar tijdens studiedagen en overleggen.
 
Ga je ervoor?
Voel je je aangesproken en ben jij degene die wij als aanwinst zoeken voor onze school? Dan ben je altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek. Stuur een bericht of neem contact met ons op. Wij hopen jou binnenkort in de school te mogen ontmoeten.
Neem vrijblijvend contact op met René Martens, directeur van De Vlieten.
Tel: 0174 514 258 of mail naar r.martens@devlieten.nl Je kunt ook alvast een kijkje nemen op onze website www.devlieten.nl

Solliciteren

Contactpersoon: Pool West
E-mailadres: info@poolwest.nl
Telefoon: 0850408628

Pool West is een invalpool door een aantal schoolbesturen opgericht met als doel om zoveel mogelijk klassen van een (inval)leerkracht te voorzien. Dit doen wij als stichting, zonder winstoogmerk. Dit betekent dat scholen geen hoge bemiddelingskosten aan ons betalen. Geld wat beschikbaar is voor het onderwijs wordt dus ook echt besteed aan beter onderwijs.

Bij Pool West zijn we laagdrempelig, bereid met je mee te denken en van ons kun je persoonlijk contact verwachten. We vinden het belangrijk om naar de wensen van onze invallers te luisteren. Zo kun je zelf aangeven waar en wanneer je wilt werken en welke groepen jouw voorkeur hebben. We krijgen dagelijks nieuwe invalverzoeken binnen waarop je aan de slag kunt, zowel voor korte als lange periodes.

Als invaller bij Pool West kom je direct in dienst bij een schoolbestuur. Het grote voordeel hiervan is dat je salaris krijgt volgens de CAO PO (inschaling o.b.v. ervaring), pensioen opbouwt en recht hebt op alle secundaire arbeidsvoorwaarden binnen die binnen de CAO geregeld zijn. En is de mogelijkheid er om door te stromen naar een vaste functie? Dan betaalt de school geen hoge kosten om je ‘af te kopen’, want je blijft bij Pool West altijd flexibel.