Groepsleerkracht Bovenbouw

Type vacature: onbepaalde tijd
Startdatum: Per direct
Aantal uur per week: 32 - 40 uur, In overleg
Werktijdfactor (wtf): 1,0
Werkdagen: Fulltime, In Overleg
Groepen: 6, 7, 8

School

School: SBO Het Mozaïek
Onderdeel van: SCOH
Website: https://www.hetmozaiek.net/
Gevestigd in: Den Haag
Denominatie: Prot. christelijk
Schooltype: SBO/SO
Schoolrooster: Continurooster
Adres: Van den Eyndestraat 24 , 2582 EC Den Haag

Elk kind is speciaal. En jij? Hoe speciaal ben jij? Ben jij de leerkracht die onze leerlingen met passie begeleidt in hun ontwikkeling?
 
Over de school…
SBO Het Mozaïek is een school voor speciaal basisonderwijs. Bij ons is elke leerling speciaal. We bieden onderwijs en zorg aan leerlingen die onderwijsbehoeften hebben die het aanbod van het regulier onderwijs overstijgen.
Wij zijn een kleinschalige SBO waar iedereen elkaar kent. We hebben oog voor elkaar en maken het verschil voor de individuele leerling. Onze leerlingen hebben je echt nodig!
De kinderen op onze school zijn om uiteenlopende redenen aangewezen op speciaal onderwijs. Soms omdat het tempo op de reguliere basisschool te hoog is, soms omdat ze behoefte hebben aan meer herhaling of meer uitleg. Maar ook vaak omdat de kinderen een bepaalde (leer)stoornis hebben, waardoor bijvoorbeeld lezen, spelling en/of rekenen erg moeilijk voor ze is. We helpen onze leerlingen verder in hun didactische ontwikkeling en hebben veel aandacht voor hun sociaal-emotionele ontwikkeling. Je geeft les aan kleine groepen kinderen (max 16), waarbij je rekening houdt met mogelijkheden, (on)vermogen, talenten en kansen.
 
Wie ben jij?  
Jij maakt het verschil en hebt affiniteit met deze doelgroep. Je vindt het belangrijk om als team samen te werken. Je staat gepassioneerd voor de groep en bent een ware pedagoog.
Jij maakt het verschil voor ieder kind!
 
Alles op een rijtje:

  • Groepsleerkracht bovenbouw
  • Fulltime (of parttime in overleg)
  • Inschaling: schaal L11
  • Startdatum: zo spoedig mogelijk
  • Jij bent (bijna) een bevoegde leerkracht (zij-instromers en starters zijn ook welkom!)
 
Kennismaken
Heb je al een kijkje genomen op de website van onze school? Spreekt onze school en onze doelgroep je aan? Dan maken we graag met jou een afspraak en gaan we het gesprek graag met jou aan! We laten jou dan graag de school zien en wie weet vind je het leuk om een dagdeel mee te draaien!
Heb je interesse dan kun je contact opnemen met de schooldirecteur van SBO Het Mozaïek, mevr. Dolly Batenburg, via dbatenburg@scoh.nl of via 070-3586050.
Je kunt ook je CV en motivatie sturen naar onze recruiter Nathalie van der Vorm, via solliciteren@scoh.nl.

Solliciteren

Contactpersoon: Nathalie van der Vorm (recruiter)
E-mailadres: solliciteren@scoh.nl