Anders organiseren? Stel je vraag!

In het basisonderwijs worden volop waardevolle, leerzame en succesvolle initiatieven ontplooid. Initiatieven waarvan we kunnen leren en waardoor we ons laten inspireren. Pool West gelooft in de kracht van samenwerken en in leren van elkaars successen. Daarom delen we graag relevante kennis, ervaringen of inspiratie uit ons netwerk. Heb jij ook een lastige casus? Stel ons je vraag!

Waar kunnen we mee helpen?

Met twintig aangesloten schoolbesturen beschikken we over een waardevol netwerk met veel kennis en kunde. We kennen bijvoorbeeld de best practices in het anders organiseren van onderwijs en hebben ervaring met het opzetten van een succesvol zij-instroom traject en het begeleiden van EVC-trajecten. Daarnaast maakt Pool West deel uit van een landelijk netwerk van RTC’s en invalpools waarbinnen ervaringen en casussen worden gedeeld.

Pool West brengt jou in contact met de partij die jou het beste verder kan helpen. Of je nu op zoek bent naar kale cijfers en harde feiten of naar inspiratie en een zetje richting een veelbelovende mogelijkheid.

Stel je vraag, wij zoeken het uit

Is er iets waar jij kennis, ondersteuning of inspiratie bij kan gebruiken? Neem contact met ons op en wij kijken met wie we je kunnen verbinden. Bel op maandag t/m donderdag naar 085-040 86 28 of vul onderstaand contactformulier in.