PoolWorkshops; de oplossing bij kortdurende uitval

PoolWorkshops zijn speciaal door Pool West geselecteerde dagvullende programma’s die ingezet kunnen worden bij (kortdurende) uitval of ter aanvulling op het onderwijsaanbod. De workshopleiders zijn echte vakdocenten of mensen die het gewend zijn om met een (grote) groep kinderen te werken.

Bekijk hieronder onze 7 PoolWorkshops categorieën:

Voeg je header hier toe

Tijdens de workshops krijgen de leerlingen les in onderwerpen die nuttig zijn voor hun ontwikkeling, maar vaak buiten de standaard lesprogramma’s vallen. De workshopleiders hebben de workshops geoptimaliseerd voor verschillende leeftijden, zodat er voor elke groep een passend en leerzaam aanbod is.

Inhuur
Alle workshops worden aangeboden op ZZP-basis of via één van onze samenwerkingspartners. Facturering wordt door de ZZP’er zelf of door de overkoepelende organisatie verzorgd en gaat rechtstreeks naar de school. Er hoeven geen weekstaten geaccordeerd te worden. 

Een workshop is te boeken voor een dagdeel, hele dag of lessenreeks. Goed om te weten: alle workshopleiders zijn in het bezit van een geldige VOG en aansprakelijkheidsverzekering.

Aanvragen
Wil je gebruikmaken van het PoolWorkshop aanbod? Dat kan eenvoudig door een invalverzoek aan te maken. Geef in de toelichting aan dat je een workshop zoekt en Pool West zal op zoek gaan naar de beste match.  

Zoek je een specifieke workshop? In InvalPool vind je van al de workshopsleiders een korte omschrijving van hun aanbod.