Leerkracht groep 1-2

Type vacature: onbepaalde tijd
Startdatum: Per direct
Aantal uur per week: 16 - 24 uur, 24 - 32 uur, 32 - 40 uur
Werkdagen: In Overleg
Groepen: 1/2

School

School: Kindcentrum Kosmos (Dr. J.A. Gerth van Wijkschool)
Onderdeel van: SCOH
Website: https://www.gerthvanwijkschool.nl/kosmos/kindcentrum-kosmos
Gevestigd in: Den Haag
Denominatie: Prot. christelijk
Schooltype: Regulier
Schoolrooster: Traditioneel
Adres: Withuysstraat 2 , 2523 AB Den Haag

Ben jij een kleuter leerkracht pur sang? Heb je passie voor het vak? En ben je z.s.m. beschikbaar voor een nieuwe uitdaging? Bekijk de vacature bij de Dr. J.A. Gerth van Wijkschool in de Haagse wijk Laakkwartier.
 
Wie zijn wij?
De Dr. J.A. Gerth van Wijkschool is een onderdeel van IKC Kosmos, een integraal kindcentrum, waar kinderen van 0-13 jaar welkom zijn voor onderwijs en opvang. Het kindcentrum is gevestigd in een prachtig nieuw gebouw aan de Withuysstraat, hoek Laakkade, in Den Haag met een groot, groen en uitdagend speelplein met vrolijke speeltoestellen.
Onze school biedt onderwijs aan zo’n 350 leerlingen in 16 groepen. De meeste kinderen komen uit de wijk, die een divers samengestelde populatie kent. Vanuit de christelijke identiteit helpt de school de leerlingen op een zelfbewuste manier in het leven te staan. Ons team is gedreven, hardwerkend en professioneel. We hebben oog voor de leerlingen en voor elkaar. We werken graag samen en leren van en met elkaar. We zijn altijd in ontwikkeling: dit schooljaar zijn we aan de slag gegaan met thematisch onderwijs.


Als je bij ons komt werken…
Werk je in een team met 40 collega’s waaronder leerkrachten, intern begeleiders, specialisten op het gebied van rekenen, taal, gedrag, ICT, RT-er en een administratief medewerker, een conciërge en twee directieleden. Jouw dag begint om 8:00 uur en om 8:30 uur start de les. Op de onze school krijgen de kinderen les tot 15.05 uur. Behalve op de woensdag dan gaat de onderbouw om 11.50 uur naar huis, de bovenbouw om 12.30 uur.
In de groepen 1 en 2 vinden wij spelend leren in een taalrijke omgeving belangrijk voor de totale ontwikkeling van het jonge kind. We werken vanuit doelen en laten de doelen aansluiten bij de belevingswereld en het thema waarmee de kinderen op dat moment aan het werk zijn. De ontwikkeling van de kleuters volgen en registreren we met het KIJK! observatiesysteem.
 
Jij past bij ons…
Als je passie hebt voor het vak! Je de kinderen een veilig pedagogisch klimaat kunt bieden, een omgeving waarin zij zich op een prettige en positieve wijze kunnen ontwikkelen. Je een positieve instelling hebt en van het aanpakken bent. Je graag werkt in een omgeving met een grote diversiteit aan kinderen en ouders. Je open staat voor de ontwikkelingen binnen het onderwijs en een rol wilt spelen in het ontwikkelen van een gezamenlijke visie op kleuteronderwijs. Je beschikt over een Pabo-diploma.
 
Wat kan je van ons verwachten?
Een school die een goede werksfeer wil creëren, waarin kinderen, teamleden en ouders zich thuis voelen en waarin samenwerking het sleutelwoord is. Je vindt een gedreven team wat zich constant aan het verbeteren en scholen is. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem gerust een kijkje op onze website om te zien wie we zijn en hoe we werken. In totaal hebben wij vijf kleutergroepen waarbinnen ervaren collega’s werkzaam zijn.
Binnen de kleuterbouw wordt nauw met elkaar samengewerkt in het leernetwerk. En natuurlijk is er ook ruimte om elkaar als team informeel te ontmoeten (de vrijdagmiddagborrel, de lunch, de teamuitjes etc.).
 
Wij bieden jou:

  • per ingangsdatum een regulier dienstverband voor bepaalde tijd (1 jaar) met zicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd bij voldoende functioneren;
  • een parttime of fulltime dienstverband van 2, 3, 4 of 5 dagen;
  • een leuke, uitdagende baan en je komt te werken in een van onze groepen 1 of 2. Je werkt nauw samen met de andere groepen 1 en 2 waardoor je veel van elkaar kunt leren;
  • (ambulante) tijd om je expertise in te zetten in het team, denk daarbij aan: cultuur coördinator, gedragsspecialist, rekenspecialist, NT2-specialist etc.
  • naast een goed salaris ook een maandelijkse arbeidsmarkttoelage!
 
Informatie/Solliciteren:
Heb je interesse of wil je meer weten? Bel gerust met Pascal van Santen, directeur Dr. J.A. Gerth van Wijkschool of met Marjolein van der Salm, adjunct-directeur via 070-3944056.
Wil je solliciteren? Stuur dan je CV en motivatie naar Nathalie van der Vorm (recruiter) via solliciteren@scoh.nl.

Solliciteren

Contactpersoon: Nathalie van der Vorm (recruiter)
E-mailadres: solliciteren@scoh.nl