Groepsleerkracht

Type vacature: bepaalde tijd
Periode: Per direct - 01-07-2024
Aantal uur per week: 16 - 24 uur, 24 - 32 uur, 32 - 40 uur
Werkdagen:
Groepen:

School

School: Kindcentrum Toverberg
Onderdeel van: Unicoz
Website: https://kindcentrumtoverberg.unicoz.nl/
Gevestigd in: Zoetermeer
Denominatie: Katholiek
Schooltype: Kindercentrum
Schoolrooster: Continurooster
Adres: Toverberg 3 , 2716 LW Zoetermeer

Op Kindcentrum Toverberg werken we met het onderwijsconcept Teamonderwijs Op Maat (TOM). TOM is een vernieuwende vorm van onderwijs waarin we zoveel mogelijk gebruik maken van de laatste ontwikkelingen en wetenschappelijk onderzoek. We werken met actieve en inspirerende werkvormen en leeractiviteiten die passen bij de ontwikkeling van de kinderen. Ons onderwijsteam is samen verantwoordelijk voor alle kinderen. De kinderen krijgen instructie in hun eigen jaargroep. Leerlingen van de onderbouw (groep 1, 2 en 3), middenbouw (groep 4, 5 en 6) en bovenbouw (groep 7 en 8) zitten bij elkaar in één unit, waardoor verschillende leeftijden elkaar ontmoeten en de kans krijgen van elkaar te leren.

Fte: 0,4 - 1,0 | Per direct | Toverberg 3-4, Zoetermeer

Kindcentrum De Toverberg is op zoek naar een groepsleerkracht- Primair Onderwijs

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar jou, een enthousiaste leerkracht basisonderwijs met passie voor het helpen ontwikkelen van de talenten van onze toekomstige generatie! Een collega die leerlingen inspireert het beste uit zichzelf te halen, mee wil bouwen aan de verdere ontwikkeling van het unieke onderwijsconcept op onze mooie school én graag werkt in een open omgeving zonder traditionele lokalen waarin samenwerking en creativiteit worden gestimuleerd. Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
Je geeft les, begeleidt en bent verantwoordelijk voor een veilige en stimulerende omgeving waarin onze leerlingen kunnen ontwikkelen en ontdekken. Samen met jou bekijken we welke groep het best passend is.
Je hebt oog voor ieder kind, richt je op de samenwerking met je collega’s, zoekt de verbinding met ouders en wijkpartners en draagt bij aan de gezelligheid binnen het team. Bij de Toverberg wordt jouw bijdrage gewaardeerd!

Wat breng je mee?

 • Een PABO diploma.
 • De bereidheid om je verder te scholen.
 • Sterke didactische en pedagogische vaardigheden.
 • Een flexibele houding en het vermogen om je aan te passen.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden en gericht op de samenwerking.
 • Last but not least; enthousiasme en bevlogenheid!

Wat bieden wij jou?
Bij Unicoz, 1 van de grootste werkgevers in Zoetermeer, ben je zeker op je plek! Met diversiteit in dynamiek, sfeer en soorten onderwijs bieden wij jou veel interne (groei)mogelijkheden en uitdagingen.
Ook bieden wij jou:
 • Een jaarcontract voor minimaal 16 en maximaal 40 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een salaris conform CAO Primair Onderwijs, schaal LB of LC (minimaal €3.301,- en maximaal €5.862,- op basis van een fulltime dienstverband). Indeling is afhankelijk van leeftijd, opleiding, kennis en ervaring.
 • 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33%, een goede pensioenvoorziening bij het ABP en een reiskostenvergoeding conform CAO.
  Ook kennen wij regelingen voor een voordelige aanschaf van jouw nieuwe fiets, korting op je vakbondscontributie en korting op een fitnessabonnement naar jouw keuze.
 • Een arbeidsmarkttoelage.
 • Diverse mogelijkheden om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling en groei onder meer via de Unicoz academie.
 • Veel ruimte voor eigen ideeën en initiatieven.
 • Een uitdagende werkomgeving in een modern en inspirerend schoolgebouw.
 • Een dynamisch en betrokken team dat samenwerking hoog in het vaandel heeft staan.

Interesse?
Enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en zin om deel uit te gaan maken van ons bevlogen team? Neem dan contact op met Madelon Christians - Steens via 079-3212147 of solliciteer direct via de button “Solliciteren” op deze pagina.
Wij laten jou graag met trots onze school zien. Ontdek samen met ons de betoverende wereld van onderwijs op de Toverberg!

Solliciteren

Contactpersoon: Madelon Christians - Steens
E-mailadres: directie@toverberg.unicoz.nl