Leerkracht kleuters

Type vacature: onbepaalde tijd
Aantal uur per week: 24 - 32 uur, 32 - 40 uur
Werkdagen: In Overleg
Groepen:
Salaris: 3301 - 5030
Opleiding: HBO

School

School: Titus Brandsma
Onderdeel van: Laurentius
Website: http://www.titusbrandsmadelft.nl
Gevestigd in: Delft
Denominatie: Katholiek
Schooltype: Regulier
Schoolrooster: Traditioneel
Adres: Van Rijslaan 6 , 2625 KX Delft

De Titus Brandsmaschool is een plek die gezellig en veilig is, waar een vertrouwde sfeer is en kinderen, leerkrachten en ouders graag komen. Wij bieden de leerlingen op onze school veel structuur en maken duidelijke afspraken. Wij zijn een school die resultaatgericht werkt en zichzelf doelen stelt die we met regelmaat evalueren om zodoende ons onderwijs en manier van werken naar een hoger niveau te brengen. We volgen de leerlingen op alle gebieden nauw in hun ontwikkeling en bieden extra zorg waar dat nodig is. Bij leerlingen die moeite hebben met bepaalde zaken, maar ook bij leerlingen die meer kunnen en willen. Hier gaan wij voor!

Heb je zin om op een heel leuke school te werken, waar het onderwijs goed verzorgd is, met een fijn team, reageer dan vooral op deze vacature! We hebben ruimte voor een collega die de hele week aan een kleutergroep (groep 1/2) wil lesgeven. Wil je minder dagen werken, reageer dan ook; we kunnen de mogelijkheden bespreken.

De Titus Brandsmaschool is een RK basisschool in de gemêleerde wijk de Buitenhof in Delft. De school bestaat uit 280 leerlingen, verdeeld over 12 groepen. ‘Leren Zichtbaar Maken’ geeft sinds drie jaar richting aan ons onderwijs. Ook zeggen we met trots dat wij een ‘Kanjerschool’ en een sportieve school zijn. We hebben in 2023 het vignet ‘Gezonde School’ behaald. Daarnaast is op onze school ook een BSO en een peutergroep aanwezig.

Wij staan voor: “Gewoon een goede school”. Daarmee bedoelen wij niet te veel ‘poespas’, maar wel goed degelijk onderwijs. De inspectie is het daarmee eens, want we hebben in september 2022 een 'goed' gekregen. 

Als je bij ons komt werken…

 • Ben je onderdeel van ons enthousiaste team van zo'n 25 collega’s;
 • Werk je gestructureerd aan de doelen van jouw leerjaar; bij de groepen 1-2 zijn deze doelen vastgelegd, maar binnen het programma heb je nog veel keuzevrijheid in de manier van aanbieden;
 • Werk je nauw samen met de andere kleutercollega's en steeds meer ook met de medewerkers van de peutergroep.

Jij past bij ons…

 • Als je plezier uitstraalt bij het lesgeven aan kinderen;
 • Als jij de mentaliteit hebt ‘het komt goed, we lossen het samen wel op!’;
 • Als jij makkelijk contact maakt, bereid bent om samen te leren en didactisch sterk bent. Jij brengt nieuwe inzichten mee, pakt dingen snel op en durft te vragen als het nodig is;
 • Verder beschik je over een Pabo-diploma of een certificaat waarmee de bevoegdheid kan worden aangetoond.

  Wat kan je van ons verwachten?
  Een plek die gezellig en veilig is en waar een vertrouwde sfeer is voor iedereen. Wij zijn een hecht team. Wij werken resultaatgericht en stellen onszelf doelen die wij met regelmaat evalueren om zo de leerlingen, onszelf en de school naar een hoger niveau te brengen. Wij werken hard en met plezier! Onze leerlingenaantallen zijn al jaren stabiel en de resultaten zijn altijd goed. Neem eens een kijkje op onze site www.titusbrandsmadelft.nl om te zien wie we zijn en hoe we werken.

  Wij bieden jou:

  • Een fulltime vacature voor 40 uur (1 FTE) (Parttime werken? Reageer ook!)
  • Een tijdelijk contract, met uitzicht op een vaste aanstelling; 
  • Inschaling voor deze functie in schaal LB €3.301,- tot €5.030,- conform de CAO primair onderwijs;
  • Volop mogelijkheden tot ontwikkeling via onze huisacademie Laurentius Leert;
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan onze sportregeling, fietsregeling, collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering en collectieve ziektekostenverzekering.

  Informatie
  Ingangsdatum van de functie: 1-8-2024 (voor de zomervakantie is eventueel bespreekbaar)

  Heb je vragen of wil je graag meer weten over deze vacature?
  Neem dan contact op met Maurice Bavelaar, directeur, via 015 256 39 29. Bel vooral ook als de vacature niet helemaal aansluit op jouw wensen. We kunnen dan samen bekijken wat er wel mogelijk is. Voor vragen over werken bij de Laurentius Stichting mag je contact opnemen met onze afdeling HRM, HR@laurentiusstichting.nl.

  Solliciteren