Flexibele leerkracht

Type vacature: onbepaalde tijd
Aantal uur per week: In overleg
Werkdagen: In Overleg
Groepen:

School

School: Bestuur Octant
Onderdeel van: Octant
Adres: , regio Den Haag

Octant telt negen christelijke basisscholen, waaronder een kindcentrum en een school voor speciaal onderwijs. Ons belangrijkste doel: de individuele talenten van onze leerlingen tot hun recht laten komen. Wij geven kinderen de ruimte om te ontdekken en te onderzoeken, zodat zij in de toekomst hun eigen koers kunnen bepalen. Dit doen wij onder andere door continue kwaliteitsverbetering en een focus op het ontwikkelen van 21e eeuwse vaardigheden. Training en nascholing van onze medewerkers vinden wij essentieel voor het bieden van kwalitatief en vernieuwend onderwijs. In de Octant Academie kunnen medewerkers bijleren over verschillende onderwerpen, waaronder digitale vaardigheden, wetenschap en technologie, persoonlijk welbevinden en NLP.

We zoeken een bevoegde leerkracht die graag bij één van de Octantscholen of kindcentra aan de slag gaat. Misschien heb je onze lijst van vacatures al doorgenomen en nog niet de match gevonden. Geen zorgen! We begrijpen dat jouw passie en talent het beste tot hun recht komen in een omgeving die écht bij je past. Daarom bieden we je een unieke kans om aan de slag te gaan bij een school/kindcentrum van jouw keuze, nadat je (indien nodig) een bepaalde periode van maximaal een jaar binnen onze negen scholen/kindcentra in Nootdorp, Pijnacker, Delfgauw en Ypenburg (Den Haag) flexibel bent ingezet waar de nood hoog is. Ben je minimaal twee dagen per week beschikbaar en ben je bereid om je ook flexibel in te zetten? Dan is dit je kans om de school te vinden die echt bij je past, waar je jouw talenten kunt inzetten en ontwikkelen.

Over Octant
Volgens de mensen die werken bij Octant (en dat zeggen ze niet zomaar), blinken we uit in kansen voor persoonlijke ontwikkeling, onze warme en open werksfeer en de manier waarop we met elkaar omgaan. Deze punten maken Octant tot een plek waar je als leerkracht echt het verschil kunt maken en je professioneel kunt blijven ontwikkelen.
Elke school binnen Octant heeft een eigen identiteit, maar ons belangrijkste gezamenlijke doel is om de individuele talenten van onze leerlingen tot hun recht te laten komen, door onder andere continue aandacht te hebben voor onderwijskwaliteit en een focus op het ontwikkelen van 21e eeuwse vaardigheden.

Wat bieden we?

  • De kans om bij de school van je keuze in dienst te komen (ook als daar momenteel geen actuele vacatures zijn)
  • Je start in principe op deze school als daar ruimte is vanwege bijvoorbeeld zwangerschapsverlof
  • Als dit niet zo is, heb je de unieke kans om gedurende maximaal één jaar bij een aantal verschillende Octantscholen en in diverse groepen te werken om daar (langdurige) verloven op te vangen
  • We weten niet precies hoe het eerste jaar uitpakt, maar wel dat je meer dan welkom bent op de scholen waar de vervanging nodig is. 

Wat heb jij te bieden?
  • Je bent in het bezit van een Pabo diploma
  • Jij bent bereid je maximaal een jaar flexibel in te zetten zolang de school van jouw voorkeur nog geen ruimte heeft. 

Solliciteren

Contactpersoon: Natalie Verschoor
E-mailadres: n.verschoor@octant.nl
Telefoon: 0153614698