Leerkracht groep 5

Type vacature: onbepaalde tijd
Startdatum: Per direct
Aantal uur per week: 24 - 32 uur
Werkdagen: In Overleg
Groepen:
Opleiding: HBO

School

School: Wilgenhoek
Onderdeel van: Laurentius
Website: http://www.wilgenhoek.nl
Gevestigd in: Berkel en Rodenrijs
Denominatie: Katholiek
Schooltype: Regulier
Schoolrooster: Traditioneel
Adres: Pastoor Velthuysestraat 4 , 2651 GR Berkel en Rodenrijs

Ben jij op zoek naar een rustige en kleine school waar jij volgend schooljaar 22/23 aan de slag wil als leerkracht? Dit is je kans.

De Wilgenhoek is gelegen bij het centrum van Berkel en Rodenrijs. Het is een rustige en kleine school met zo’n 190 leerlingen. Momenteel heeft de school 8 groepen. Er is een stevige samenwerking tussen de leerkrachten, ouders en het kind. De leerling is topprioriteit. Binnen de school is er ook een peuterspeelzaal en een buitenschoolse opvanglocatie aanwezig.

Onze slogan: ‘samen voor een stevige basis’. Deze slogan is gebaseerd op de volgende kernwaarden:

  • Optimaal resultaat
  • Positieve samenwerking
  • Veiligheid en welbevinden
  • Structuur

Als je bij ons komt werken…
Kom je te werken in een team dat bestaat uit zo’n 15 medewerkers van leerkrachten, administratieve ondersteuning, een vakleerkracht gym, een intern begeleider, een MT en een directeur.

Jouw dag begint om 8:00 uur met een kopje koffie samen met jouw collega’s en om 8:30 uur start de les. We werken met een continurooster. De lesdagen duren tot 14.30 uur behalve op de woensdag, dan duurt de lesdag tot 12.30 uur. Op de lange lesdagen heb je een half uur pauze, je groep staat dan onder toezicht van overblijfouders. Na schooltijd staat er meestal één keer in de week een team- bouw- of werkgroep overleg gepland en op de andere dagen is er tijd om je lessen voor te bereiden of een kletspraatje te maken met je collega's.

In schooljaar 2021-2022 zijn we gestart met het werken vanuit het EDI-model. Het team is hier lerende in, wie weet heb jij daar al ervaring in en kunnen we dat goed gebruiken. We werken met jaargroepen waarbij ruimte is voor zelfstandig en ontdekkend leren. In de bovenbouw werken we met de tablets van Snappet. Hierdoor heb je als leerkracht direct zicht op hoe je leerlingen in je groep het doen en kan je daarop je feedback afstemmen.

Jij past bij ons als…
Jij onze kinderen een onvergetelijke tijd kunt geven in de afronding van het schooljaar. Jij de ambitie hebt om samen met je collega's de school en de kwaliteit van het onderwijs verder te ontwikkelen. Je in staat bent om in te springen op en om te gaan met de verschillende niveaus van onze kinderen. Je durft te veranderen en wil dit met collega’s aangaan. Daarnaast heb je communicatieve, pedagogische en didactische vaardigheden. Verder beschik je over een Pabo-diploma of een certificaat waarmee de bevoegdheid kan worden aangetoond.

Wat kan je van ons verwachten?
Een betrokken en professioneel team van mensen die samen zorgen voor een overzichtelijke en gemoedelijke school waar rust en structuur wordt geboden aan onze leerlingen. Wij zijn een stabiel team met weinig verloop waarin jij snel zal worden opgenomen. Wij vinden een ‘teamgevoel’ erg belangrijk. Ook besteden we aandacht aan verjaardagen van collega’s, jubilea worden gevierd en één keer paar jaar hebben wij een teamuitje. Kortom, een gezellig team waar je met open armen wordt ontvangen.

Wij bieden jou:

  • Een deeltijd aanstelling voor 0,6 WTF;
  • Inschaling voor deze functie in LB. Afhankelijk van je werkervaring een salaris tussen de € 2.865,- en € 4.366,-, conform de CAO primair onderwijs.

R.K. Basisschool De Wilgenhoek is onderdeel van de Laurentius Stichting. De stichting heeft 29 scholen, bijna 9000 leerlingen en 900 leerkrachten en schoolleiders. De Laurentius Stichting wil bijzonder goed onderwijs bieden vanuit de katholieke grondslag.

Informatie
Ingangsdatum van de functie: 1 augustus 2022

Heb je vragen of wil je graag meer weten over deze vacature?
Neem dan contact op met Hèlen Jutte, directeur, via 010 511 26 96 of 06 23 16 18 11.
Voor vragen over werken bij de Laurentius Stichting mag je contact opnemen met onze afdeling HRM, HR@laurentiusstichting.nl.

Solliciteren