Collega's voor Oekraïense kinderen

Type vacature: bepaalde tijd
Periode: Per direct - 26-07-2024
Aantal uur per week: In overleg
Werkdagen: In Overleg
Groepen: Nieuwkomers
Salaris: Conform CAO PO
Opleiding: Pedagogsiche Academie, MBO Onderwijsassistent

School

School: De Horizon (Brahmslaan)
Onderdeel van: SCO Delft
Website: www.horizondelft.nl
Gevestigd in: Delft
Denominatie: Prot. christelijk
Schoolrooster: Vijf gelijke dagen
Adres: Brahmslaan 42 , 2625 BW Delft

Op basisschool De Horizon bieden wij een rijke, veilige leer- en leefomgeving waar kinderen uit allerlei culturen leren zelfstandig, ontdekkend en onderzoekend te zijn. Wij bereiken dit door vol vertrouwen samen te werken met leerlingen, ouders en partners zodat wij onze leerlingen voorbereiden op een kansrijke toekomst in de 21e eeuw.

We zijn allemaal geraakt door de beelden uit Oekraïne. Mensen vluchten, laten alles achter, door oorlog en geweld. Vluchten naar landen en gebieden die wel veilig zijn. Er komen ook mensen naar Nederland. Ook de gemeente Delft gaat vluchtelingen uit Oekraïne opvang bieden. Wij gaan de Oekraïense kinderen onderwijs bieden. We realiseren een aantal taalgroepen binnen onze scholen. Jonge kinderen krijgen onderwijs in de reguliere groepen en krijgen binnen deze groep extra ondersteuning en begeleiding. We werken samen met onze partners, zodat we ook voldoende aandacht kunnen geven aan de sociaal emotionele ontwikkeling van de kinderen. Om dit te kunnen realiseren zijn op korte termijn op zoek naar collega’s. Wil je ook je bijdrage leveren en iets betekenen voor deze groep kinderen. Neem snel contact met ons op.

WIJ ZOEKEN: COLLEGA’S VOOR OEKRAÏENSE KINDEREN Ben jij een leerkracht, leerkracht in opleiding, leraarondersteuner of onderwijsassistent en wil je samen met ons onderwijs en ondersteuning verzorgen voor Oekraïense kinderen. En heb je affiniteit met vluchtelingen en Nederlands als tweede taal. Reageer dan snel!!

Wij zijn twee scholen met drie locaties in de wijken Buitenhof en Voorhof in Delft. Drie multiculturele locaties die samen met haar partners onderwijs bieden aan ruim 400 leerlingen. We werken nauw samen met de Jeugdgezondheidszorg, Delftse Peuterspeelzalen en de welzijnsorganisatie Delft voor Elkaar binnen de Communityschool. Een enthousiast team werkt dagelijks met veel enthousiasme en gedrevenheid met en voor onze kinderen en ouders. We bieden een fijne en energieke werkplek. Interessante werkzaamheden en veel mogelijkheden tot scholing. Je kan direct meedoen met onze scholing op het gebied van werken met anderstaligen. We kunnen veel vertellen over onze scholen. Bezoek vooral onze websites en neem contact met ons op voor meer informatie of kom langs om de sfeer te proeven.

Basisschool De Horizon, Brahmslaan 42, Delft,  www.horizondelft.nl
Basisschool De Horizon, Poptahof 448a, Delft,  www.horizondelft.nl
Rembrandtschool, Rooseveltlaan 49, Delft, www.rembrandtschooldelft.nl

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, neem contact op met Meint Helder. Telefoonnummer: 06-46000100 of mail naar directie.horizon@scodelft.n

Solliciteren

Contactpersoon: Meint Helder
E-mailadres: directie.horizon@scodelft.nl
Telefoon: 0152562104