Zij-instromers

Type vacature: onbepaalde tijd
Startdatum: 01-08-2023
Aantal uur per week: 24 - 32 uur
Werkdagen: In Overleg
Groepen: Anders

School

School: Bestuur SCOH
Onderdeel van: SCOH
Adres: , Regio Haaglanden

Stichting Christelijk Onderwijs Haaglanden is een schoolbestuur voor 32 basisscholen, 5 scholen voor speciaal onderwijs en 21 peuterscholen. Stuk voor stuk hebben de scholen van SCOH een unieke identiteit en samen vormen ze een kleurrijk palet. Kinderen kunnen zich bij SCOH optimaal ontplooien. Zij ontdekken de wereld en maken kennis met andere waarden en talenten. Daardoor ontwikkelen zij vertrouwen, in zichzelf én in de ander. SCOH heeft een eigen kenniscentrum. Hier verzorgen we trainingen en cursussen voor de medewerkers. We beschouwen het Kenniscentrum als een investering in onze onderwijskwaliteit. Want onze docenten en leerkrachten kunnen alleen goed onderwijs verzorgen als zij ook zelf blijven ontwikkelen. Het is belangrijk dat zij deskundig zijn in hun vak en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Ben jij werkzaam in een ander werkveld dan het onderwijs en wil je de overstap maken naar het onderwijs? Goede keuze! Word dan zij-instromer bij SCOH: dé plek voor mensen die een carrièreswitch willen maken naar het onderwijs in Den Haag en omstreken. Wij hebben op diverse scholen binnen SCOH mooie leerzame werkplekken in diverse bouwen. Solliciteer jij?!
 
Wat ga je doen?
Droom jij van een baan als leerkracht? Je kunt bij ons gedurende een periode van twee jaar een intensief leer- en werktraject doorlopen. Je volgt onderwijs op de pabo en staat een aantal dagen per week voor de groep. In de eerste zes maanden sta je samen met een ervaren leerkracht voor de groep. Uiteraard krijg je van ons de juiste coaching en begeleiding.
Voor individuele zij-instroomtrajecten werken wij nauw samen met de Haagse Hogeschool en Hogeschool Leiden.
 
Wat bieden wij jou?

  • Je ontvangt een volledige vergoeding van de studiekosten (voor geschiktheidsonderzoek, jouw opleiding en de studieboeken).
  • Je krijgt een aanstelling als leerkracht gedurende 2 jaar (incl. 1 dag betaald studieverlof). Vanaf aanvang van de opleiding wordt je ingeschaald in CAO PO schaal LB (min. € 3.001 – max. € 4.573 bij fulltime dienstverband). Na het behalen van je PABO getuigschrift kun je een vaste arbeidsovereenkomst krijgen bij SCOH.
  • Je ontvangt uitgebreide begeleiding.
  • Er is een intervisiegroep voor zij-instromers.
  • Je krijgt bij ons goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; eindejaarsuitkering 8,3% | vakantiegeld 8,3% | 10,25 vakantieweken per jaar.
  • Er zijn goede ontwikkelmogelijkheden via onze SCOH Academie.
 
Voorwaarden
  • Je moet in het bezit zijn van minimaal een hbo-diploma.
  • Je moet deelnemen aan een geschiktheidsonderzoek waaruit blijkt of je voldoende geschikt bent en binnen het gestelde traject je lesbevoegdheid kunt behalen.
 
Extra informatie
Heb je interesse? Stuur dan je CV en motivatie naar solliciteren@scoh.nl met als onderwerp: Zij-instromen.
Wil je meer weten, dan kun je ook informatie vinden op onze website SCOH.nl | Werken bij | Zij-instromers. Klik op deze link: Zij-instromen.

Solliciteren

Contactpersoon: Nathalie van der Vorm (recruiter)
E-mailadres: solliciteren@scoh.nl