Pedagogisch medewerker en Coördinator

Type vacature: onbepaalde tijd
Startdatum: Per direct
Aantal uur per week: 24 - 32 uur
Werktijdfactor (wtf): 0,7804
Werkdagen: Woensdag, Donderdag, Vrijdag, In Overleg
Groepen: Anders

School

School: Kindcentrum Wondersteboven (Dr. M.M. den Hertogschool)
Onderdeel van: SCOH
Website: https://kcwondersteboven.nl/
Gevestigd in: Den Haag
Denominatie: Neutraal bijzonder
Schooltype: Kindercentrum
Schoolrooster: Traditioneel
Adres: A. van Solmsstraat 5 , 2595 TA Den Haag

Ben jij iemand die zijn/ haar pedagogische én educatieve kwaliteiten volledig wil inzetten? Weet jij hoe peuters spelenderwijs leren, hun talenten ontdekken en nieuwsgierig blijven? Heb je daar ideeën over? Lijkt het je een uitdaging om peuters voor te bereiden op de basisschool? Wil jij het positieve verschil maken in het leven van kinderen? Werk je graag op een fijne en dynamische school in Den Haag in een gezellig team? Dan ben je hier van harte welkom!
 
Over ons 
Op Kindcentrum Wondersteboven bieden we onderwijs aan kinderen van 2 tot 12 jaar. We werken samen aan een optimale en brede ontwikkeling in een veilige omgeving voor alle kinderen, teamleden en ouders. Een ontwikkeling die aansluit bij de maatschappij van nu en morgen. 
Op ons Kindcentrum heerst een veilig klimaat waar iedereen op een respectvolle manier met elkaar om gaat en waar een sterke verbondenheid is tussen alle betrokkenen. 
We hebben aandacht voor elkaar en zijn geïnteresseerd in de wereld om ons heen. We leren van en met elkaar, waarbij eenieder een actieve rol vervult. Onze blik is gericht op het onderwijs van de toekomst en wij zorgen ervoor dat onze kinderen op die toekomst zijn voorbereid. 
Wij doen dit door een integrale aanpak op didactisch en pedagogisch vlak. Wij gaan uit van de maximale ontplooiing van elk individu, waarbij wij veel aandacht hebben voor autonomie, eigenaarschap en zelfstandigheid. 
Wij volgen het kind in zijn ontwikkeling en bieden ons onderwijs aan op het niveau, talent en interesse van het kind. Leren en ontwikkelen gebeurt niet alleen binnen maar ook buiten het KC. 
Wil je meer weten over de school? Neem een kijkje op de website.
 
Over de functie:
De peuterschool is onderdeel van een Kindcentrum en heeft een uitdagende doelgroep en veel mogelijkheden om samen met de school op te trekken.
Wij hebben aandacht bij WondersteBoven voor spel. Samen met de peuters verwonderen wij ons over de wereld en gaan we die spelenderwijs ontdekken. Hierbij is er veel aandacht voor het leren van de Nederlandse taal. Je gaat werken met Piramide. Een programma dat de ontwikkeling van peuters stimuleert door extra ontwikkelingsaanbod. Je werkt ook met observatie- en volgsysteem van KIJK.
Je werkt samen met andere collega’s in het peuterteam en je wordt begeleid door een pedagogisch coach vanuit SPCP, de stichting waar onze peuterschool onder valt.
Er zitten 6 extra uren in voor taken van coördinator, ouderconsulent en ouderbetrokkenheid. Je bent de contactpersoon binnen de peuterschool voor de directeur, IB-er, ouder coördinator en  vroegschoolcoördinator van de basisschool, het Stafbureau, ouders en de oudercommissie. Je bent een spin in het web, wat de functie extra uitdagend maakt.
 
Wie ben jij?

 • Je bent positief, pro-actief, sociaal en communicatief vaardig.
 • Je werkt gestructureerd en je bent handig in het bijhouden van administratie
 • Je hebt ideeën over hoe je een doorgaande lijn met de kleutergroepen kunt realiseren en durft dit ook in je team uit te dragen. 
 • Je hebt ervaring met het voorbereiden en uitvoeren van thema’s waarbij je aan ontwikkelingsdoelen werkt. 
 • Je bent bekend of je hebt grote affiniteit met taalstimulerende activiteiten (NT2).
 
Alles op een rijtje:
 • Je hebt relevante werkervaring met onze doelgroep.
 • Je hebt minimaal een MBO PW3/4 niveau.
 • Een certificaat Voorschoolse Educatie is nodig, maar kan via ons worden behaald.
 • Je beheerst Nederlands op taalniveau 3F, voor zowel lezen als de mondelinge vaardigheid.
 • Je hebt goede algemene computervaardigheden.
 • Kindcentrum WondersteBoven, Den Haag.
 • 31,5 uur uur per week, verdeeld over 4 dagen, in ieder geval op woensdag, donderdag en vrijdag, de vierde dag is in overleg.
 • Op de vierde dag vervul je de taken van coördinator, ouderconsulent en ouderbetrokkenheid.
 • Je werktijdfactor is 0,7804 waardoor je voldoende verlof opbouwt om alle schoolvakanties vrij te zijn.
 • Startdatum: augustus 2023
 • Inschaling: schaal 7 CAO Kinderopvang (afhankelijk van ervaring tussen de € 2.693 en € 3.512 op fulltime basis).
 
Meer informatie en solliciteren
Heb je een duidelijke motivatie om met peuters te willen werken, dan ben jij de leuke en creatieve collega die we zoeken! Aarzel niet en stuur je motivatie en CV vóór 25 mei 2023 naar Alletta van der Goes, stafmedewerker M&O Peuterscholen, email: avdgoes@scoh.nl. Ook voor inhoudelijke vragen over de vacature kan je contact opnemen met Alletta van der Goes, via 070-3118792.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren

Contactpersoon: Alletta van der Goes
E-mailadres: avdgoes@scoh.nl