Leerkracht CBS Boterdorp

Type vacature: onbepaalde tijd
Startdatum: 01-08-2023
Aantal uur per week: 16 - 24 uur
Werktijdfactor (wtf): 0,4
Werkdagen: In Overleg
Groepen: 4, 5, 6
Salaris: conform cao PO
Opleiding: Pabo (of in de afrondende fase)

School

School: CBS Boterdorp
Onderdeel van: Spectrum SPCO
Website: www.cbsboterdorp.nl
Gevestigd in: Bergschenhoek
Denominatie: Prot. christelijk
Schoolrooster: Continurooster
Adres: De Zilverspar 14 , 2661 AP Bergschenhoek

CBS Boterdorp staat middenin een woonwijk in Bergchenhoek. Wij vinden het van belang om een veilige omgeving te creëren, waarin de kinderen, ouders en personeel zich thuis voelen. Kernwoorden zijn openheid en betrokkenheid, verbinding, professionaliteit en samenwerking. De school is een reguliere basisschool van circa 165 leerlingen. We draaien komend schooljaar met zeven groepen. We werken met IPC, wat betekent dat er thematisch wordt gewerkt in alle groepen. Uitgangspunt hierbij is onderzoekend en samenwerkend leren. Het overgrote merendeel van de groepen is een combinatiegroep. Er wordt Engels gegeven in groep 1 t/m 8. 

Het team bestaat uit 16 enthousiaste personeelsleden. De intern begeleider werkt veel samen met de andere intern begeleiders van Spectrum.

Waar kom je te werken?

Basisschool Boterdorp is onderdeel van Spectrum-SPCO te Lansingerland. 
Spectrum is een groep van basisscholen in Lansingerland. Samen werken we aan toekomstgericht onderwijs. Dat doen we ook door ons te focussen op de speerpunten Creativiteit, Onderzoekend Leren, Burgerschap en ICT. Vier speerpunten waarvan overtuigd zijn dat ze de basis vormen voor het onderwijs van vandaag en morgen. 
Om met geïntegreerde methodes onze kinderen te vormen, op te leiden en klaar te maken voor het leven na school en voor banen die nu misschien nog niet eens bestaan. 

Wij zoeken iemand die:

  • plezier ervaart bij het werken in teamverband
  • kan denken en handelen in onderwijsbehoeften van kinderen
  • bereid is zich te blijven ontwikkelen in een steeds veranderende wereld
  • vanuit een persoonlijke geloofsbeleving invulling kan geven aan de christelijke identiteit van de school.

Procedure:


Spreekt dit alles je aan? Dan hopen wij dat je zin hebt om ons team te komen versterken! Ben je nog aan het afstuderern, ook dan roepen wij jou op om te solliciteren. Wil je kennis maken met de school, via de website (www.boterdorp.nl) krijg je al een goede indruk. Natuurlijk kun je ook contact opnemen met de directeur mevrouw Tanja Laging via telefoonnummer 0628256827 of per e-mail via tlaging@spectrum-spco.nl.

Enthousiast geworden? Jouw reactie met motivatiebrie en curriculum vitae ontvangen wij graag per e-mail t.a.v. mevrouw Tanja Laging via info@spectrum-spco.nl

Solliciteren

Contactpersoon: Tanja Laging
E-mailadres: tlaging@spectrum-spco.nl
Telefoon: 0105214555