Leerkracht/Leraarondersteuner Bovenbouw

Type vacature: onbepaalde tijd
Startdatum: 01-08-2023
Aantal uur per week: 16 - 24 uur, 24 - 32 uur, 32 - 40 uur
Werkdagen: In Overleg
Groepen: 6, 7, 8

School

School: Prof. Mr. A. Anemaschool
Onderdeel van: SCOH
Website: https://www.anemaschool.nl/
Gevestigd in: Den Haag
Denominatie: Prot. christelijk
Schooltype: Regulier
Schoolrooster: Traditioneel
Adres: Eindstede 4 , 2543 BL Den Haag

Wil je werken op een grote school met modern onderwijs waar rust hoog in het vaandel staat? Wij hebben plek voor een leerkracht of een leraarondersteuner in de Bovenbouw (dagen zijn bespreekbaar). Heb je Interesse? We maken graag kennis met je.
 
Over ons
Op de Prof. Mr. A. Anemaschool zijn wij samen op zoek naar hoe wij onze kinderen nog betere ontwikkelingskansen kunnen bieden. Het goede behouden en verrijken met wat de kinderen nodig hebben voor een succesvolle toekomst.
De Anemaschool zit in een prachtig nieuw gebouw dat volop ruimte biedt om het onderwijs af te stemmen op de wensen van morgen. De school wordt gevormd door peuterschool Anema (meestal het Anemaatje genoemd) en de basisschool. Samen zijn wij één en werken wij aan een doorgaand en uitdagend ontwikkelingsaanbod voor de kinderen.
Op de Anemaschool maak je deel uit van een mooi divers, enthousiast en positief ingesteld team. Als leerkracht ben je verantwoordelijk voor jouw groep kinderen, maar je staat er absoluut niet alleen voor! Naast groepsleerkrachten zijn er op school pedagogisch medewerkers, onderwijsassistenten, remedial teachers, intern begeleiders, specialisten/coördinatoren, een vakleerkracht bewegingsonderwijs, een vakleerkracht Engels en verschillende externe vakkrachten.
De Anemaschool werkt aan een zo passend mogelijk aanbod. Hetzelfde principe geldt ook voor het team. We zoeken samen naar manieren om jou als leerkracht zo optimaal mogelijk te laten presteren. Wil je al je aandacht en tijd geven aan je groep? Of zoek je naast het lesgeven nog een andere uitdaging? Heb je een passie of een talent waar je verder mee aan de slag wilt? Samen kijken we graag hoe jouw talent ingezet kan worden ten behoeve van optimale ontwikkelingskansen voor de kinderen van de Anemaschool!
 
Wie ben jij?
 Wij zoeken een leerkracht of leerkrachtondersteuner voor de bovenbouw.

  • Je hebt (bijna) een pabo-diploma
  • Je kunt goed samenwerken
  • Je vindt een goed pedagogisch klimaat belangrijk
  • Je wilt je actief inzetten voor de school
  • Je hebt een gezonde dosis humor en relativeringsvermogen
  • Je hebt affiniteit met de bovenbouw
 
Alles op een rijtje
  • Leerkracht (of Leraarondersteuner) Bovenbouw
  • Werkdagen en werktijdsfactor is in overleg te bepalen
  • Mr. A. Anemaschool
  • Startdatum: 1 augustus 2023
 
Solliciteren en meer
Heb je interesse in de vacature van Leerkracht | Leraarondersteuner Bovenbouw? Stuur je korte motivatie en cv aan onze recruiter Nathalie van der Vorm via solliciteren@scoh.nl.
Heb je inhoudelijke vragen over het werk en de vacature? Dan kun je contact opnemen met Ageeth Kampen, directeur, via akampen@scoh.nl of Carina Tettero, adjunct-directeur, via ctettero@scoh.nl of telefonisch via 070 – 366 96 72.

Solliciteren

Contactpersoon: Nathalie van der Vorm (recruiter)
E-mailadres: solliciteren@scoh.nl