Leerkracht bovenbouw

Type vacature: onbepaalde tijd
Startdatum: 01-08-2023
Aantal uur per week: In overleg
Werkdagen: In Overleg
Groepen:

School

School: Het Galjoen
Onderdeel van: West Openbaar Onderwijs
Website: http://www.obshetgaljoen.nl
Gevestigd in: Den Hoorn
Denominatie: Openbaar
Schooltype: Regulier
Schoolrooster: Vijf gelijke dagen
Adres: Achterdijkshoorn 7 , 2635 MK Den Hoorn

Obs Het Galjoen biedt ieder kind een veilig leer- en leefklimaat waarbij plezier en saamhorigheid de belangrijkste aandachtspunten zijn. Daarnaast spelen de leerkrachten in op de verschillen in aanleg, interesse en tempo van de kinderen. ‘Plezier’, ‘Samen’ en ‘Op maat’ zijn dan ook kernwaarden van onze school. Op Het Galjoen wordt gewerkt in bouwen, in de bouwen werken de kinderen samen waar het kan en apart waar het moet. In de onderbouw (gemiddeld 4 t/m 6 jaar) wordt gewerkt aan het aanleren van verschillende vaardigheden waaronder samenwerken, omgaan met taal en leren rekenen. De nadruk ligt in de onderbouw op het spelend leren en het vergroten van de zelfstandigheid. In de middenbouw (gemiddeld 7 en 8 jaar) worden deze vaardigheden verder geautomatiseerd; onder andere door rekenen, spelling, begrijpend lezen en het werken met een weektaak. De bovenbouw (gemiddeld 9 t/m 12 jaar) is vooral gericht op het toepassen van de geleerde vaardigheden en het voorbereiden van de kinderen op een toekomst in de maatschappij. Deze opbouw zorgt ervoor dat kinderen van verschillende leeftijden met elkaar werken, spelen en leren. Daarbij geeft het leerkrachten meer mogelijkheden om in te kunnen spelen op de verschillende ontwikkelingsniveaus van hun leerlingen en zo onderwijs op maat te bieden.

Het Galjoen is een openbare school voor basisonderwijs om trots op te zijn. Samen, Plezier en Op maat staan centraal. Onze school is een afspiegeling van de maatschappij en toegankelijk voor alle kinderen, ongeacht levensovertuiging, nationaliteit of culturele achtergrond.  

Het Galjoen is gevestigd in het dorp Den Hoorn, nabij Delft.  
Voor het komend schoolseizoen zijn we op zoek naar een nieuwe collega voor de bovenbouw.

We stellen ons flexibel op en nodigen je graag uit om je mogelijkheden bij Het Galjoen te bespreken. 

Grote kans dat je naast Het Galjoen óók bij een van de andere scholen van onze overkoepelende organisatie West Openbaar Onderwijs kan meevaren, dus nodigen wij ook gegadigden voor de midden- en bovenbouw van harte uit om aan te monsteren.  

Bel/mail Sandra Wielenga via 015-256 2561 of directie@obshetgaljoen.nl en informeer naar jouw carrièrekansen.

Solliciteren

Contactpersoon: Sandra Wielenga
E-mailadres: directie@obshetgaljoen.nl
Telefoon: 0152562561