Leerkracht middenbouw basisschool Statenkwartier

Type vacature: onbepaalde tijd
Startdatum: Per direct
Aantal uur per week: 16 - 24 uur
Werkdagen:
Groepen:

School

School: Het Statenkwartier
Onderdeel van: Lucas Onderwijs
Website: www.statenkwartierschool.nl
Gevestigd in: Den Haag
Denominatie: Neutraal bijzonder
Schooltype: Regulier
Schoolrooster: Traditioneel
Adres: Van Beveringkstraat 29 , 2582 VB Den Haag

Basisschool Statenkwartier is met ingang van 1 augustus 2023 op zoek naar een collega (40 uur of parttime) voor de middenbouw.

Basisschool Statenkwartier is een wijkschool midden in het prachtige Statenkwartier. Het karakteristieke pand heeft recent een volledige renovatie ondergaan en ook het schoolplein is vernieuwd. Het strand en diverse winkels/"de Fred" liggen letterlijk om de hoek!

Onze school heeft als motto: “Groei door aandacht”. Dat is ook waar we als team voor staan; samenwerken met elkaar om het beste uit ieder kind te halen binnen de veilige omgeving van onze school. Kinderen krijgen zoveel als mogelijk onderwijs op maat en we besteden veel aandacht aan sociale vaardigheden en persoonlijke groei. We werken met vakdocenten voor muziek, gymnastiek en wetenschap & techniek.

Wil jij werken met een groep enthousiaste collega's die humor, samenwerken en 'het kind centraal' hoog in het vaandel hebben? Wij zoeken een bevoegde leerkracht die ons team vanaf 1 augustus 2023 komt versterken.

Enthousiast? Stuur je CV naar Danielle Samson (directeur): dsamson@statenkwartier.lucasonderwijs.nl of bel 070-3553805 voor een afspraak om kennis te maken.

Solliciteren


E-mailadres: info@statenkwartier.lucasonderwijs.nl
Telefoon: 0703553805