Leerkracht Onderbouw

Type vacature: onbepaalde tijd
Startdatum: Per direct
Aantal uur per week: 24 - 32 uur, 32 - 40 uur, In overleg
Werkdagen: In Overleg
Groepen: 1/2

School

School: De Vuurtoren
Onderdeel van: SCOH
Website: http://www.cbsdevuurtoren.nl/
Gevestigd in: Den Haag
Denominatie: Prot. christelijk
Schooltype: Regulier
Schoolrooster: Continurooster
Adres: Stevinstraat 65 E, 2587 EB Den Haag

De maatschappij verandert. Ook onze school, als middelpunt van de samenleving, is hier bewust bij betrokken. Ons enthousiaste team laat de belangen van het kind voorop staan en werkt zoveel mogelijk vanuit het kind.

Heb jij affiniteit met kleuteronderwijs en ben jij gemotiveerd om samen met het team de goede dingen te doen voor onze leerlingen? Bouw jij verder aan ons motto ‘Wijzer naar de toekomst’? Ben jij 3-5 dagen per week beschikbaar? Solliciteer dan op deze leuke vacature!
 
Over ons
CBS De Vuurtoren is een relatief kleine school in Scheveningen met kinderen uit de wijk en omgeving. We bieden gedegen onderwijs, maar zijn ook vooruitstrevend. In samenwerking met een collegiaal team bouw je verder aan ons onderwijs onder het motto ‘Wijzer naar de toekomst’. De kinderen leren en het team blijft zich ook ontwikkelen.
De leerkracht is de spil van de schooldag. Jij maakt het verschil. Samen met je collega’s geef je invulling aan boeiend onderwijs.
 
Wie ben jij?
Jij bent in het bezit van je pabo-diploma. Je hebt affiniteit met kleuteronderwijs en bent gemotiveerd om samen met het team de goede dingen te doen voor onze leerlingen. Je bent per 1 augustus beschikbaar.
 
Alles op een rijtje 

  • Leerkracht onderbouw
  • Basisschool De Vuurtoren
  • Part- of fulltime, wtf 0,58 - 1,0
  • Per 1 augustus 2023
 
Vragen?
Heb je inhoudelijke vragen over het werk en de vacature? Dan kun je contact opnemen met Jan Groeneveld, schooldirecteur, via jgroeneveld@scoh.nl of 070-3540031.
 
Solliciteren
Solliciteren doe je door je motivatie en cv te sturen aan onze recruiter Nathalie van der Vorm via nvdvorm@scoh.nl.

Solliciteren

Contactpersoon: Nathalie van der Vorm (recruiter)
E-mailadres: solliciteren@scoh.nl