Pedagogisch medewerker en Coördinator

Type vacature: onbepaalde tijd
Startdatum: Per direct
Aantal uur per week: 24 - 32 uur
Werktijdfactor (wtf): 0,6566
Werkdagen: Dinsdag, Woensdag, Vrijdag
Groepen: Anders

School

School: Prof. Mr. A. Anemaschool
Onderdeel van: SCOH
Website: https://www.anemaschool.nl/
Gevestigd in: Den Haag
Denominatie: Prot. christelijk
Schooltype: Regulier
Schoolrooster: Traditioneel
Adres: Eindstede 4 , 2543 BL Den Haag

Ben jij iemand die zijn/ haar pedagogische én educatieve kwaliteiten volledig wil inzetten? Weet jij hoe peuters spelenderwijs leren, hun talenten ontdekken en nieuwsgierig blijven? Heb je daar ideeën over? Lijkt het je een uitdaging om peuters voor te bereiden op de basisschool? Wil jij het positieve verschil maken in het leven van kinderen? Werk je graag op een fijne en dynamische school in Den Haag in een gezellig team? Dan ben je hier van harte welkom!
 
Over ons 
Op de Prof. Mr. A. Anemaschool zijn wij samen op zoek naar hoe wij onze kinderen nog betere ontwikkelingskansen kunnen bieden. Het goede behouden en verrijken met wat de kinderen nodig hebben voor een succesvolle toekomst. 
De Anemaschool zit in een prachtig nieuw gebouw dat volop ruimte biedt om het onderwijs af te stemmen op de wensen van morgen. De school wordt gevormd door peuterschool Anema (meestal het Anemaatje genoemd) en de basisschool. Samen zijn wij één en werken wij aan een doorgaand en uitdagend ontwikkelingsaanbod voor de kinderen. 
De Anemaschool is een school voor kinderen van 2 tot 12 jaar. De lessen in groep 1 en 2 van de basisschool sluiten aan op de thema’s van de peuterschool.  Zo wordt de stap naar de basisschool makkelijk. Spelenderwijs leren de peuters vaardigheden die van pas komen op de basisschool. Samen met de peuters verwonderen wij ons over de wereld en gaan we die spelenderwijs ontdekken.
Wil je meer weten over de school? Neem dan een kijkje op de website.
 
Over de functie
Samen met je collega’s vorm je het peuterteam van onze school. Het peuterteam heeft een uitdagende doelgroep en veel mogelijkheden om samen met de school op te trekken. Daarnaast werk je samen met een pedagogisch coach aan kwaliteitsverbetering en persoonlijke ontwikkeling.  
Wij hebben extra aandacht voor taalontwikkeling en hechten veel waarde aan samenwerking, ook thuis en in de wijk. Je onderhoudt warm contact met ouders bij het halen, brengen en tijdens oudergesprekken.  Op de peuterschool wordt gewerkt met Piramide. Een programma dat de ontwikkeling van peuters stimuleert door extra ontwikkelingsaanbod. Je werkt ook met observatie- en volgsysteem van KIJK.
De peuterschool is op zoek naar een enthousiaste pedagogisch medewerker die een bijdrage kan leveren aan de doorgaande lijn met groep 1-2 en ervaring heeft met voorschoolse educatie. De vacature betreft 3 dagen, waarvan gemiddeld 1 dag per week ambulant. Jij vervult de taken van coördinator en ouderconsulent, daarnaast neem je deel aan het MT binnen de Anemaschool voor de doorgaande lijn peuters/kleuters. Je bent de contactpersoon binnen de peuterschool voor de directeur, IB-er, ouder coördinator en vroegschoolcoördinator van de basisschool, het huis van SCOH, ouders en de oudercommissie. Je bent een spin in het web, wat de functie extra uitdagend maakt.
 
Wie ben jij?

 • Je bent positief, pro-actief, sociaal en communicatief vaardig.
 • Je werkt gestructureerd en je bent handig in het bijhouden van administratie
 • Je hebt ideeën over hoe je een doorgaande lijn met de kleutergroepen kunt realiseren en durft dit ook in je team uit te dragen. 
 • Je hebt ervaring met het voorbereiden en uitvoeren van thema’s waarbij je aan ontwikkelingsdoelen werkt. Bij voorkeur heb je ervaring met Piramide.
 • Je bent bekend of je hebt grote affiniteit met taalstimulerende activiteiten (NT2).
 
Alles op een rijtje:
 • Je hebt relevante werkervaring met onze doelgroep.
 • Je hebt een opleiding waarmee je in de kinderopvang kunt werken (zoals MBO4 gespecialiseerd pedagogisch medewerker of MBO3 pedagogisch medewerker kinderopvang)
 • In het bezit van een certificaat Voorschoolse Educatie is een pré maar kan ook via ons behaald worden.
 • Je beheerst Nederlands op taalniveau 3F, voor zowel lezen als de mondelinge vaardigheid.
 • Je hebt goede algemene computervaardigheden.
 • Peuterschool Anema, Den Haag.
 • 26,5 uur per week, verdeeld over 3 dagen: dinsdag, woensdag en vrijdag. 
 • Binnen je aanstelling vervul je de taken van coördinator en ouderconsulent, daarnaast ben je onderdeel van het MT voor de doorgaande lijn.
 • Je werktijdfactor is 0,6566 waardoor je voldoende verlof opbouwt om alle schoolvakanties vrij te zijn.
 • Startdatum: augustus 2023
 • Inschaling in schaal 7 CAO Kinderopvang (afhankelijk van ervaring tussen de € 2.693,- en € 3.512,- op fulltime basis). 

Meer informatie en solliciteren
Heb je een duidelijke motivatie om met peuters te willen werken, dan ben jij de leuke en creatieve collega die we zoeken! Aarzel niet en stuur je motivatie en CV vóór 26 juni 2023 naar Alletta van der Goes, stafmedewerker M&O Peuterscholen, email: avdgoes@scoh.nl.
Heb je inhoudelijke vragen over het werk en de vacature? Dan kun je contact opnemen met Ageeth Kampen, directeur, via akampen@scoh.nl of Carina Tettero, adjunct-directeur, via ctettero@scoh.nl of telefonisch via 070 – 366 96 72. 
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren

Contactpersoon: Alletta van der Goes
E-mailadres: avdgoes@scoh.nl