Onderwijsassistent

Type vacature: bepaalde tijd
Periode: Per direct - 12-07-2024
Aantal uur per week: 24 - 32 uur, 32 - 40 uur, In overleg
Werkdagen: In Overleg
Groepen: Anders

School

School: Ds. D.J. Karresschool
Onderdeel van: SCOH
Website: http://www.karresschool.nl/
Gevestigd in: Den Haag
Denominatie: Prot. christelijk
Schooltype: Regulier
Schoolrooster: Traditioneel
Adres: Naarderstraat 170 , 2574 PK Den Haag

De missie van de Ds. D.S. Karresschool is: “SAMEN GROEIEN, SAMEN ZIJN”. Op onze christelijke basisschool heerst een goede sfeer onder de leerlingen en leerkrachten. Normen en waarden zijn bij ons belangrijk en wij bieden een veilige omgeving voor iedereen. Samen met de leerlingen maken wij duidelijke afspraken, die ook zichtbaar in de klas ophangen. In de onderbouw staat spelend leren centraal. In de groepen 3 t/m 8 wordt gewerkt vanuit moderne methoden en leermiddelen. In alle groepen wordt gewerkt in drie niveaus en gaan leerkrachten uit van de onderwijsbehoeften van het kind.

Wij zoeken een enthousiaste onderwijsassistent ter ondersteuning van onze leerkracht(en). Lijkt het jou een uitdaging om met een kleine groep leerlingen aan de slag te gaan? Lijkt het je leuk om allerlei ondersteunende taken op te pakken voor de leerkracht(en)? Heb jij al ervaring als onderwijsassistent? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken. We zien je sollicitatie graag tegemoet!  
 
Over ons
De Ds. D.J. Karresschool is een school in de wijk Rustenburg-Oostbroek. De school is volop in ontwikkeling. We hebben een leuk team met een goede sfeer, die ook voelbaar is onder leerlingen en ouders. Binnen het goede pedagogische klimaat begeleiden we kinderen in hun ontwikkeling.
 
Onze nieuwe collega

  • Is een ervaren onderwijsassistent (MBO diploma niveau 4).
  • Gaat de leerkrachten ondersteunen in de klassen door met kleine groepjes aan de slag te gaan binnen en buiten de klas.
  • Krijgt alle ruimte om ervaring op te doen.
  • Staat stevig in zijn of haar schoenen
  • Is bekend met de hedendaagse onderwijsontwikkelingen
 
Alles op een rijtje
  • Onderwijsassistent
  • D.J. Karreschool
  • Parttime/Fulltime (in overleg te bepalen)
  • Vanaf augustus/september 2023
 
Solliciteren en meer
Ben jij in het bezit van diploma als onderwijsassistent en heb je een duidelijke motivatie om bij ons te willen werken? Aarzel dan niet en stuur je motivatie en cv naar solliciteren@scoh.nl.
Heb je inhoudelijke vragen over het werk en de vacature? Dan kun je contact opnemen met Linda van der Vliet, schooldirecteur, via telefoonnummer 06-13724600.
Tijdens de zomervakantie (van 8 juli t/m 20 augustus) kun je bij interesse het beste reageren door te bellen naar de directeur. Sollicitaties die tijdens de zomervakantie binnenkomen op solliciteren@scoh.nl worden anders pas na 21 augustus 2023 in behandeling genomen.
 

Solliciteren

Contactpersoon: Recruiter
E-mailadres: solliciteren@scoh.nl