Leerkracht groep 5 met administratieve taken Nutsschool Morgenstond

Type vacature: onbepaalde tijd
Startdatum: Per direct
Aantal uur per week: 32 - 40 uur
Werkdagen:
Groepen:

School

School: Nutsschool Morgenstond
Onderdeel van: Lucas Onderwijs
Website: http://www.nutsschoolmorgenstond.nl/
Gevestigd in: Den Haag
Denominatie: Neutraal bijzonder
Schooltype: Nutsschool
Schoolrooster: Traditioneel
Adres: Zweelostraat 61 , 2545 VC Den Haag

Nutsschool Morgenstond heeft een hecht team, waar saamhorigheid echt voelbaar is en we voor elkaar zorgen. De onderlinge relaties zou je kunnen omschrijven als warm zakelijk. Pleinwacht is uitbesteed zodat we dagelijks de tijd hebben om te lunchen met elkaar en hebben daarbij de grootste lol. We zijn een kleinschalige school die groots in zijn daden is. Ons onderwijs is “dik” in orde! We scoren jaarlijks boven het landelijk gemiddelde! Waar de leerlingen ons een 8,3 geven qua tevredenheid. Een school in opbouw waar je een mooie bijdrage aan kunt leveren.

Nutsschool Morgenstond is per direct op zoek naar een leerkracht groep 5 met administratieve taken (combinatiefunctie) voor 1,0 fte.

Wil jij het verschil maken voor onze leerlingen, ouders en team? Kan jij zorgen dat alles op rolletjes loopt in je groep én op administratief gebied? Ben jij de leerkracht met inspirerende lessen, duidelijke afspraken en een gezonde dosis humor? Wil jij naast het leerkracht zijn ook een afwisselende taak voor onze administratie? Lijkt je 3 dagen voor de klas en 2 dagen op kantoor iets? Doen zoeken wij jou!

Wie we zijn
Onze kleine en gezellig buurtschool staat vlak bij de Leyweg, in een multiculturele wijk. Met ons jonge en gedreven team werken we voortdurend aan de verbetering van het onderwijs. We geven les volgens het EDI-model en zijn bezig met de ontwikkeling van een doorgaande lijn in het thematisch werken met rijke teksten.

Solliciteren


E-mailadres: info@nutsschoolmorgenstond.nl
Telefoon: 0703663445