Leerkracht groep 1-2 (domein 2) Diamant onderwijs & kinderopvang

Type vacature: onbepaalde tijd
Startdatum: Per direct
Aantal uur per week: 24 - 32 uur, 32 - 40 uur
Werkdagen:
Groepen:

School

School: Diamant
Onderdeel van: Lucas Onderwijs
Website: www.bsvuurvlinder.nl
Gevestigd in: Den Haag
Denominatie: Neutraal bijzonder
Schooltype: Regulier
Schoolrooster: Traditioneel
Adres: Diamanthorst 181 a, 2592 GD Den Haag

Diamant onderwijs & kinderopvang is met ingang van 1 november 2023 voor 0,6-1,0 fte (in overleg is veel mogelijk) op zoek naar een leerkracht groep 1-2 (domein 2) voor een unieke onderwijservaring.

Bij Diamant zijn we anders. We zijn geen gewone school; we zijn een avontuur. Onze school is een smeltkroes van meer dan 50 nationaliteiten, een bruisende plek waar diversiteit niet alleen wordt geaccepteerd, maar wordt gevierd. We dagen de norm uit en omarmen innovatie op alle niveaus. Ons ultramoderne schoolgebouw is speciaal ontworpen en ingericht voor het vernieuwende onderwijsconcept van domeinwerken.

Wat Diamant zo bijzonder maakt:

Bij ons op school is leren voor de leerlingen een ontdekkingsreis, en jij bent de gids. Als leerkracht voor groep 1-2 sta je er nooit alleen voor. Domeinwerken betekent dat je intensief samenwerkt met collega's binnen het domein om ieder kind op zijn of haar niveau te bedienen. Samen draag je de verantwoordelijkheid voor de groei en bloei van onze leerlingen.

Wat we van je verwachten:

**Passie voor Onderwijs:** Je bent de vonk die de nieuwsgierigheid van onze leerlingen doet ontvlammen en streeft naar persoonlijke groei voor elk kind.

**Grenzeloze Creativiteit:** Je bedenkt innovatieve manieren om kennis over te dragen en creëert een inspirerende leeromgeving.

**Kameleon van het Onderwijs:** Je past je aan, jonglerend tussen talen, culturen en individuele behoeften.

**Creatieve Onderwijsmaker:** Je bekijkt je klas als een creatieve werkplaats en het leerplan als jouw gereedschap, waarbij je een wereld van kennis en inspiratie vormgeeft.

**Samenwerkingsvirtuoos:** Samenwerken met collega's binnen het domein is vanzelfsprekend, want samen ben je verantwoordelijk voor het succes van onze leerlingen.

*Bij Diamant sta je er niet alleen voor. Ons team is professioneel, maar ook warm en hecht. We vieren ons samenzijn met leuke activiteiten, zoals het spel "Wie is de Piet?" en gezellige borrels.

Wat wij bieden:

**Inspirerende Werkomgeving:** Ons nieuwe schoolgebouw is pas dit schooljaar betreden en is speciaal ontworpen en ingericht voor het domeinwerken. Hier geniet je van een heerlijke werkplek met uitstekende klimaatbeheersing.

**Arbeidsmarkttoelage:** Je ontvangt een arbeidsmarkttoelage, wat je salaris iets hoger maakt dan bij andere scholen.

**Lucas Onderwijs:** We zijn aangesloten bij Lucas Onderwijs, wat vele voordelen biedt, zoals toegang tot de Lucas Academie voor professionele ontwikkeling.

Bij Diamant geloven we dat leren een avontuur zonder grenzen is. Doe met ons mee en help de volgende generatie wereldburgers te vormen! Ben je geïnteresseerd en/of heb je vragen? We staan je graag persoonlijk te woord. Bel ons op 070-385 9839 en vraag naar Birthe, Petra of Femke. Je kunt ook mailen naar info@bsvuurvlinder.nl

Solliciteren


E-mailadres: info@bsvuurvlinder.nl
Telefoon: 0703859839