Schooldirecteur

Type vacature: onbepaalde tijd
Aantal uur per week: 32 - 40 uur
Werktijdfactor (wtf): 0,8
Werkdagen: In Overleg
Groepen: Anders

School

School: Fontein
Onderdeel van: Octant
Website: www.fontein-octant.nl
Gevestigd in: Den Haag
Denominatie: Prot. christelijk
Schooltype: Kindercentrum
Schoolrooster: Traditioneel
Adres: Steenuillaan 2 , 2496 PN Den Haag

Fontein is een christelijke basisschool met als hoofddoel een fijne en vertrouwde plek te zijn voor onze leerlingen. We hechten veel waarde aan sociale normen en waarden, aan elkaar respecteren en zelfstandig te leren werken. We zijn ervan overtuigd dat ieder kind zijn eigen unieke sterke kanten heeft en zetten ons elke dag in om deze naar boven te halen. Zo creëren we een school waar we ons allemaal fijn voelen én gezamenlijk veel leren!

Heb jij ook behoefte aan een baan waarin je elke dag met veel energie en leuke collega’s aan de slag gaat? Werken bij Octant betekent werken met plezier. 
Wij zijn op zoek naar een directeur voor Octantschool Fontein in Ypenburg (Den Haag). Duo-directeurschap is ook mogelijk! Als (duo)directeur ben je verantwoordelijk voor het onderwijskundig beleid, de kwaliteit van het onderwijs en de ontwikkeling van de school. Je geeft leiding aan een team van leraren en ondersteunend personeel. 
Fontein bestaat uit een team van 40 professionals (OP en OOP). We werken samen met kinderopvang Morgen aan de verdere ontwikkeling van het kindcentrum. Daarnaast onderscheidt Fontein zich als een begaafdheidsprofielschool (BPS). Samen motiveren we onze leerlingen om uit te groeien tot zelfstandige, zelfsturende, in de wereld geïnteresseerde mensen. 
Werken bij Octant heeft vele voordelen: 

  • Jij wordt gezien! Dat lukt omdat we een middelgrote organisatie zijn. 
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling staat voorop. Volg training en nascholing, o.a. via de Octant Academie. 
  • Je krijgt in je nieuwe baan een goede introductie aangeboden. 
  • We bieden je de mogelijkheid om mee te delen in de Octanttoelage, een jaarlijks extraatje op je rekening. 
Ook leuk om te weten: onze collega’s zijn het meest tevreden over de samenwerking en de inhoud van hun werk op de Octantscholen (bron: tevredenheidsonderzoek november 2022).

Solliciteren

Contactpersoon: Natalie Verschoor
E-mailadres: n.verschoor@octant.nl
Telefoon: 0153614698