Adjunct-directeur

Type vacature: onbepaalde tijd
Startdatum: 01-02-2024
Aantal uur per week: 16 - 24 uur, 24 - 32 uur, In overleg
Werktijdfactor (wtf): 0,6
Werkdagen: Dinsdag, Woensdag, Donderdag, In Overleg
Groepen: Anders

School

School: Kronenburgh
Onderdeel van: Stichting Kronenburgh
Website: http://www.bs-kronenburgh.nl/
Gevestigd in: Rijswijk
Denominatie: Neutraal bijzonder
Schoolrooster: Vijf gelijke dagen
Adres: Broekslootkade 95 - 97 , 2281 TC Rijswijk

Vacature adjunct-directeur Basisschool Kronenburgh, Rijswijk
Communicatief | daadkrachtig | oplossingsgericht
0,6 fte

Op basisschool Kronenburgh ontstaat per 1 februari 2024 een vacature voor de functie van adjunct-directeur. Wij zoeken een ervaren adjunct-directeur die affiniteit heeft met HB-onderwijs en samen met het team en de directeur-bestuurder verder wil bouwen aan de ontwikkeling van onze school.

De school
Basisschool Kronenburgh spreekt leerlingen aan op hun bijzondere capaciteiten en hecht aan een gezonde emotionele ontwikkeling binnen een veilige en inspirerende leeromgeving. Leerlingen worden voorbereid op een functioneren binnen de moderne internationale ondernemende samenleving. Basisschool Kronenburgh biedt een natuurlijke voltijds leeromgeving, waarin meer- /hoogbegaafde leerlingen kunnen optrekken met ontwikkelingsgelijke leeftijdsgenootjes (peers) en worden uitgedaagd met verdiepende en verbredende leerstof met gespecialiseerde begeleiding. Daarnaast geven we binnen de International Learners invulling aan ons onderwijs door verschillende (digitale) methodes waaronder het International Primary Curriculum. De school heeft ongeveer 250 leerlingen, 13 groepen en het team bestaat uit 27 collega’s.

Jouw kracht
Je bent een ervaren adjunct-directeur met visie. Kwaliteit en ontwikkeling heb je hoog in het vaandel staan. Je bent een betrokken teamspeler, geeft vertrouwen en versterkt de samenwerking tussen de directie, het team en collega’s onderling. Vanuit een coachende en inspirerende leiderschapsstijl reflecteer je op je eigen handelen. Je bent iemand die kritisch meedenkt, initiatief neemt en een laagdrempelig klankbord is voor alle betrokkenen. Je hebt een goed probleemoplossend vermogen en durft verantwoordelijkheid te nemen. Je bent resultaatgericht en focust je op de grote lijnen in plaats van op de waan van de dag. Je hebt affiniteit met of ervaring in HB-onderwijs en onderschrijft onze kernwaarden en weet deze zichtbaar te vertalen naar de dagelijkse praktijk en het team. De opleiding tot basisbekwaam schoolleider heb je gevolgd en met succes afgerond.

Wat wij jou bieden
Als adjunct-directeur bij basisschool Kronenburgh ben je samen met de directeur-bestuurder integraal verantwoordelijk. Binnen de vastgestelde kaders krijg je alle ruimte om samen met het team invulling te geven aan het onderwijs en het beleid op de school. Daarnaast denk je als adjunct-directeur ook mee over de visie, koers en het beleid. Je komt te werken op een school met een bijzonder profiel en een enthousiast team. Wij bieden jou een aanstelling als adjunct-directeur in schaal A11/A12 voor 24 uur per week (0,6 fte). Combinatie met een lesgevende taak van maximaal twee dagen behoort tot de mogelijkheden.

Kom solliciteren!
Je kunt solliciteren door je motivatiebrief en CV te mailen naar maarten.schoon@basisschoolkronenburgh.nl. Graag ontvangen we je brief en CV uiterlijk donderdag 12 oktober 2023.
Op dinsdag 24 oktober a.s. vinden de eerste gesprekken plaats. Wij verzoeken je vriendelijk deze dag alvast te reserveren in je agenda voor als wij jou uitnodigen voor een gesprek.

Voor meer informatie over de procedure en de vacature kun je contact opnemen met drs. Maarten Schoon, directeur-bestuurder, via de e-mail: maarten.schoon@basisschoolkronenburgh.nl of tel.: 070 2210382. We zien je sollicitatie graag tegemoet.

Solliciteren

Contactpersoon: Maarten Schoon
E-mailadres: maarten.schoon@basisschoolkronenburgh.nl
Telefoon: 0702210382