Leerkracht

Type vacature: bepaalde tijd
Periode: 08-01-2024 - 12-07-2024
Aantal uur per week: 32 - 40 uur
Werktijdfactor (wtf): 1,0
Werkdagen: Maandag, Dinsdag, Woensdag, Donderdag, Vrijdag
Groepen: 1/2, 3, 4, 5, 6, 7, 8

School

School: Kronenburgh
Onderdeel van: Stichting Kronenburgh
Website: http://www.bs-kronenburgh.nl/
Gevestigd in: Rijswijk
Denominatie: Neutraal bijzonder
Schoolrooster: Vijf gelijke dagen
Adres: Broekslootkade 95 - 97 , 2281 TC Rijswijk

Op basisschool Kronenburgh ontstaat per 1 januari 2024 een vacature voor de functie van leerkracht (1,0 fte). Wij zoeken een ervaren leerkracht die affiniteit heeft met HB-onderwijs en samen met het team verder wil bouwen aan de ontwikkeling van ons onderwijs.

De school
Basisschool Kronenburgh spreekt leerlingen aan op hun bijzondere capaciteiten en hecht aan een gezonde emotionele ontwikkeling binnen een veilige en inspirerende leeromgeving. Leerlingen worden voorbereid op een functioneren binnen de moderne internationale ondernemende samenleving. Basisschool Kronenburgh biedt een natuurlijke voltijds leeromgeving, waarin meer- /hoogbegaafde leerlingen kunnen optrekken met ontwikkelingsgelijke leeftijdsgenootjes (peers) en worden uitgedaagd met verdiepende en verbredende leerstof met gespecialiseerde begeleiding. Daarnaast geven we binnen de International Learners invulling aan ons onderwijs door verschillende (digitale) methodes waaronder het International Primary Curriculum. De school heeft ongeveer 250 leerlingen, 13 groepen en het team bestaat uit 27 collega’s.

Jouw kracht
Je bent ondernemend, creatief en je wilt meewerken aan het nog bestendiger maken van onze school. Je kunt zelfstandig werken en ook samen met het team zorgen voor de doorontwikkeling van onze visie op onderwijs. Je vindt het leuk om in gecombineerde groepen aan de slag te gaan? Je hebt interesse in hoogbegaafden onderwijs en/of je wilt kinderen laten zien wat er allemaal in de wereld mogelijk is.

Je bent in het bezit van afgeronde opleiding PABO-opleiding en je hebt de bereidheid tot het volgen van de HB-opleiding (1 jaar post HBO).

Wat wij jou bieden
Binnen de vastgestelde kaders krijg je alle ruimte om invulling te geven aan het onderwijs op onze school. Je komt te werken op een school met een bijzonder profiel en een enthousiast team. Je krijgt een aanstelling binnen de CAO PO.

Solliciteer nu!
Je kunt solliciteren door je motivatiebrief en CV te mailen naar maarten.schoon@basisschoolkronenburgh.nl. Graag ontvangen we je brief en CV uiterlijk vrijdag 10 november 2023.
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met drs. Maarten Schoon, directeur-bestuurder, via de e-mail: maarten.schoon@basisschoolkronenburgh.nl of tel.: 070 2210382.

We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Solliciteren

Contactpersoon: Ingeborg de Wolff
E-mailadres: directie@bs-kronenburgh.nl
Telefoon: 0702210382