Leerkracht Nieuwkomersonderwijs / NT2

Type vacature: onbepaalde tijd
Startdatum: 01-08-2024
Aantal uur per week: In overleg
Werkdagen:
Groepen:

School

School: Huis vab SCOH
Onderdeel van: SCOH
Website: https://www.scoh.nl/werken-bij/vacatures
Adres: Burgemeester Patijnlaan 19 , 2585 BE Den Haag

Met 32 basisscholen, 5 scholen voor gespecialiseerd onderwijs en 21 peuterscholen is er bij SCOH altijd genoeg te ontdekken. Als werkgever hebben we aandacht voor alle medewerkers. We vinden het belangrijk dat je alle ruimte krijgt om je te ontwikkelen. Op team- én individueel niveau. We bieden diverse opleidingsmogelijkheden. Onze SCOH academie biedt je inspirerende trainingen en leernetwerken en bij het Researchlab doen we onderzoek naar onderwijsvragen. Je kunt een onderwijsvraag indienen en/of een bijdrage leveren door zelf onderzoek te doen. Via onze invalpool kun je ervaring op verschillende scholen opdoen. Zo kom je erachter welk type school het beste bij je past. Het is aan jou! Wat zijn jouw ambities? Wat wil jij nog leren?

Wil jij graag iets betekenen voor leerlingen die nieuwkomer zijn in Nederland? Heb jij kennis van NT2, is taalontwikkeling echt jouw ding en kun jij zelfstandig voor een groep staan? Dan hebben wij de ideale baan voor jou! Solliciteer jij naar de functie van Leerkracht Nieuwkomersonderwijs / NT2!  

ver ons  
In Den Haag leven en spelen veel kinderen met een migratieachtergrond. Sommigen daarvan hebben hun eigen land moeten achterlaten, hopend op een betere toekomst in Nederland. Al deze kinderen hebben recht op onderwijs. Wij bij SCOH vinden het belangrijk om deze kinderen een veilige plek te bieden. In nieuwkomersgroepen ligt het accent op de Nederlandse taalontwikkeling. We zijn voor deze groepen op zoek naar enthousiaste NT2-leerkrachten. 
Op diverse SCOH-scholen wordt nieuwkomersonderwijs aangeboden. Deze groepen trekken gezamenlijk op en werken waar mogelijk samen. 
Wie ben jij? 
  

  • Je bent leerkracht  
  • Je hebt ervaring met en kennis van NT2-onderwijs of bent bereid je hierin te scholen. 
  • Je hebt affiniteit met zowel midden- als bovenbouwleerlingen. 
  • Je hebt affiniteit met leerlingen met speciale leer- en ondersteuningsbehoeften. 
  • Je bent in staat te differentiëren en een goed klassenmanagement te realiseren. 
  • Je creëert een pedagogisch klimaat waarin leerlingen zich veilig en gewaardeerd voelen. 
  
Wat bieden wij
Allereerst bieden wij via deze vacature een mooie en betekenisvolle werkplek. Naast salaris bieden wij begeleiding binnen de school, interne trainingen/ cursussen en samenwerking met NT2-collega’s van andere scholen.
Ten tweede, een directe plaatsing is mogelijk bij onze locatie Waalse Louise de Colignyschool per 1 december 2023 met werkdagen op maandag, dinsdag  en woensdag.
Ten derde krijgen we per januari 2024 een fulltime vacature beschikbaar voor een nieuwkomersgroep Bovenbouw.  
Alles op een rijtje: 
  • NT2-leerkracht 
  • Diverse SCOH-scholen in Den Haag 
  • Fulltime of parttime 
 
Solliciteren en meer 
Heb je interesse? Stuur je motivatie en cv toe aan onze recruiter Jack de Wit via solliciteren@scoh.nl   
Heb je inhoudelijke vragen over het werk en de vacature? Dan kun je contact opnemen met kwartiermaker Nieuwkomers, Christiaan Eshuis via ceshuis@scoh.nl
 

Solliciteren

Contactpersoon: Monique Notenboom
E-mailadres: mnotenboom@scoh.nl
Telefoon: 0703118787