Adjunct-directeur – CBS De Wiekslag

Type vacature: onbepaalde tijd
Startdatum: Per direct
Aantal uur per week: 24 - 32 uur, 32 - 40 uur
Werkdagen:
Groepen:

School

School: CBS De Wiekslag
Onderdeel van: Spectrum-SPCO
Website: www.cbsdewiekslag.net
Gevestigd in: Bleiswijk
Denominatie: Prot. christelijk
Schoolrooster: Continurooster
Adres: Dorpsstraat 44 , 2665 BJ Bleiswijk

De school

CBS De Wiekslag is een christelijke basisschool gevestigd in Bleiswijk en biedt een inspirerende werkomgeving voor een adjunct-directeur (0,6 fte), eventueel uit te breiden met lesgevende taken (tot 1,0 fte). De school is onderdeel van Spectrum SPCO, een stichting voor protestants christelijk onderwijs met acht scholen in Lansingerland. Spectrum biedt een veilige en uitdagende omgeving waarin talenten onderzocht en ontwikkeld kunnen worden en waar elke leerling zin krijgt in leren. De school zelf is ontstaan uit een recente fusie tussen De Poort en De Wiekslag. In 2025 verhuist De Wiekslag naar de nog te realiseren nieuwbouwlocatie in Bleiswijk. Een enthousiast team van 30 medewerkers geeft onderwijs aan onze 330 leerlingen. We zijn op zoek naar een toegewijde professional om ons team te versterken. 
Uitgangspunten De Wiekslag De Wiekslag wil een veilige en plezierige plek zijn waar kinderen, medewerkers en ouders gezamenlijk en doelgericht werken aan de ontwikkeling van talenten van kinderen. Er wordt gewerkt vanuit de principes van de Kunst van het Lesgeven en Teach Like a Champion.
De school biedt kinderen een basis van veiligheid, waarbij ze rust, orde en structuur vinden om met elkaar verbonden te zijn en plezier te beleven in hun werk en ontspanning. De Wiekslag staat voor warm, menselijk contact waar betrokkenen respectvol met elkaar en met alle leven om hen heen omgaan. Vanuit deze waarden en normen geeft het team vorm aan onderwijs, een leefbare samenleving en wordt bijgedragen aan de ontwikkeling van alle kinderen.   

Wij bieden:

  • Een stimulerende werkomgeving waar enthousiasme, betrokkenheid en ambitie hoog in het vaandel staan.
  • De kans om als bruggenbouwer op te treden tussen teamleden, leerlingen en ouders.
  • Actieve betrokkenheid bij de ontwikkeling van een prettige, veilige en professionele schoolcultuur in een pas gevormde fusieschool.
  • De mogelijkheid om te participeren in het vormgeven en realiseren van ons nieuwbouwproject, in samenwerking met diverse stakeholders, zoals projectleiding, gemeente, kinderopvang en omwonenden. Organisatorisch talent en snel kunnen schakelen zijn hierbij van groot belang.
 Wij zoeken een adjunct-directeur die:
  • Zich kan vinden in onze inspirerende visie.
  • Ervaring heeft in lesgeven binnen het basisonderwijs.
  • Vaardigheden en kennis heeft passend bij de functiebeschrijving adjunct-directeur A11.
  • Een relevante studie heeft gevolgd of bereid is deze te volgen, met bij voorkeur managementervaring.
  • Vanuit persoonlijke geloofsbeleving invulling geeft aan de protestants christelijke identiteit van de school, met respect voor diverse geloofsovertuigingen.
Aanvullende informatie

De functie is beschikbaar voor 0,6 fte, met de mogelijkheid om met lesgevende taken uit te breiden naar 1,0 fte. Het salaris is ingeschaald in salarisschaal A11 en de functie kan per direct van start gaan. Voor een uitgebreide functiebeschrijving kunt u contact opnemen met Lisa Kuipers (lkuipers@spectrum-spco.nl).

Solliciteren
Als je geïnteresseerd bent in deze positie, nodigen wij je uit om een motivatiebrief en cv uiterlijk vóór maandagochtend 4 december 09:00 uur te sturen naar de directeur, Marieke Paas, via mjwpaas@spectrum-spco.nl.
De gesprekken vinden plaats op maandag 11 december vanaf 15.00 uur. Geselecteerde kandidaten ontvangen hiervoor op vrijdag 8 december een uitnodiging. Een 2e gespreksronde staat gepland op maandag 18 december vanaf 15.00 uur.
Wij kijken uit naar jouw sollicitatie en hopen je te verwelkomen in ons team.

Solliciteren

Contactpersoon: Marieke Paas
E-mailadres: mjwpaas@spectrum-spco.nl
Telefoon: 0105212635