Leerkracht groep 7/8

Type vacature: onbepaalde tijd
Aantal uur per week: 24 - 32 uur, 32 - 40 uur
Werkdagen: In Overleg
Groepen:
Salaris: 3001 - 5329
Opleiding: HBO

School

School: De Gouden Griffel
Onderdeel van: Laurentius
Website: http://www.degoudengriffel.nl
Gevestigd in: Berkel en Rodenrijs
Denominatie: Katholiek
Schooltype: Regulier
Schoolrooster: Continurooster
Adres: A.M.G. Schmidtlaan 2 , 2652 HJ Berkel en Rodenrijs

Wij zijn op zoek naar leerkrachten (18 tot 40 uur per week) voor onze combinatie groep 7/8. Bezorg jij volgend schooljaar onze leerlingen de leukste afsluiting van hun bassischooltijd? En heb je ervaring met het onderwijsconcept het Nieuwe Leren? Of zou je dat juist zélf willen leren? Lees dan snel verder.

De Gouden Griffel is een Rooms-Katholieke basisschool in Berkel en Rodenrijs met twee locaties met in totaal meer dan 600 leerlingen, verdeeld over 26 groepen. We hebben een groot team van ongeveer 70 collega’s bestaande uit leerkrachten, klassenassistenten, een kindercoach, administratieve ondersteuning, een conciërge, een facilitair medewerker en een directie.

Als je bij ons komt werken…
Geef je op diverse manieren les samen met jouw ervaren duo-collega aan de combinatie groep 7/8.
Je geeft instructies waarna de kinderen zelfstandig en proactief kunnen leren. Je stimuleert en motiveert de leerlingen om van en met elkaar te leren. We werken met projecten en passen de JEELO-methode toe maar maken ook gebruik van tabletonderwijs. Ieder jaar heb je vijf á zes projecten die je gezamenlijk met je bouw collega’s voorbereid. Zowel het openen als het afsluiten van deze projecten is een feestje. Door out of the box te denken geef jij les over onderwerpen zoals: zorgen voor jezelf en elkaar, omgaan met geld, omgaan met de natuur, leren van personen van vroeger.

We hebben een nauwe samenwerking met de BSO en de pedagogisch medewerkers. Zij verzorgen bijvoorbeeld de tussenschoolse opvang maar bieden ook ondersteuning bij het lesgeven. We zijn een open en lerende organisatie en altijd in ontwikkeling.

Jij past bij ons als...
Jij een kei bent in organiseren en eigenaarschap toont. Jij gelooft in de kracht van samenwerken en houdt van aanpakken. Je durft buiten de gebaande paden te denken en te gaan. Je kan niet wachten om samen verder te bouwen aan een positieve leeromgeving waarbij je jouw talenten inzet zodat jouw leerlingen zich verder kunnen ontwikkelen. Verder beschik je over een Pabo-diploma of een certificaat waarmee de bevoegdheid kan worden aangetoond.

Heb je nog geen lesbevoegdheid, dan kan je helaas niet reageren op deze vacature. Je kan wel je gegevens achterlaten via deze link om deel te nemen aan één van onze informatie bijeenkomsten voor zij-instromers.

Wij bieden jou:

  • een regulier dienstverband (1 jaar) met zicht op een vaste aanstelling voor onbepaalde tijd bij voldoende functioneren. Een contract voor onbepaalde tijd is bespreekbaar;
  • een dienstverband vanaf 18 uur (twee dagen) tot 40 uur per week. We gaan hierover graag met jou in gesprek;
  • inschaling voor deze functie in LB of LC, afhankelijk van je werkervaring een salaris tussen de €3.301,- en €5.862,-, conform de CAO primair onderwijs;
  • volop mogelijkheden tot ontwikkeling via onze huisacademie Laurentius Leert;
  • de mogelijkheid om deel te nemen aan onze sportregeling, fietsregeling, collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering en collectieve ziektekostenverzekering.

R.K. Basisschool De Gouden Griffel is onderdeel van de Laurentius Stichting. De stichting heeft 29 scholen, bijna 9000 leerlingen en 900 leerkrachten en schoolleiders. De Laurentius Stichting wil bijzonder goed onderwijs bieden vanuit de katholieke grondslag.

Informatie
Ingangsdatum van de functie is zo snel mogelijk.
Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan snel, we kijken ernaar uit om je te ontmoeten.

Heb je vragen of wil je graag meer weten over deze vacature?
Neem dan contact op met Irene Lemmers, directeur, via 010- 511 47 31 of 010- 511 00 97. Wil je meer weten over de school? Bekijk onze website www.degoudengriffel.nl.

Voor vragen over werken bij de Laurentius Stichting mag je contact opnemen met onze afdeling HRM, HR@laurentiusstichting.nl.

Solliciteren