Leerkracht groep 6 / 7

Type vacature: onbepaalde tijd
Aantal uur per week: 16 - 24 uur
Werkdagen: In Overleg
Groepen:
Opleiding: HBO

School

School: Wilgenhoek
Onderdeel van: Laurentius
Website: http://www.wilgenhoek.nl
Gevestigd in: Berkel en Rodenrijs
Denominatie: Katholiek
Schooltype: Regulier
Schoolrooster: Traditioneel
Adres: Pastoor Velthuysestraat 4 , 2651 GR Berkel en Rodenrijs

Leerkracht groep 6  - parttime 16 uur (maandag en dinsdag) 
Wij zoeken voor 2 dagen per week die de kinderen uit groep 6 lesgeeft. Heb jij zin in een nieuwe uitdaging waarin je de leerlingen verder kunt laten groeien, ontwikkelen en kan laten ontdekken? Lees verder of solliciteer direct!

De Wilgenhoek is gelegen bij het centrum van Berkel en Rodenrijs. Het is een rustige en kleine school met zo’n 190 leerlingen. Momenteel heeft de school 8 groepen. Er is een stevige samenwerking tussen de leerkrachten, ouders en het kind. De leerling is topprioriteit.
 
Onze slogan: ‘samen voor een stevige basis’. Deze slogan is gebaseerd op de volgende kernwaarden: 

  • Optimaal resultaat 
  • Positieve samenwerking 
  • Veiligheid en welbevinden 
  • Structuur 

Als je bij ons komt werken…. 

Kom je te werken in een team dat bestaat uit zo’n 15 medewerkers van leerkrachten, administratieve ondersteuning, een vakleerkracht gym, een intern begeleider, een MT en een directeur. We werken met een continurooster. De lesdagen duren tot 14.30 uur behalve op de woensdag, dan duurt de lesdag tot 12.30 uur. Op de lange lesdagen heb je een half uur pauze, je groep staat dan onder toezicht van overblijfouders. Na schooltijd staat er meestal één keer in de week een team- bouw- of werkgroep overleg gepland en op de andere dagen is er tijd om je lessen voor te bereiden of een kletspraatje te maken met je collega's.  

In schooljaar 2021-2022 zijn we gestart met het werken vanuit het EDI-model. Het team maakt zich deze werkvorm steeds meer eigen, wie weet heb jij daar al ervaring in en kunnen we dat goed gebruiken. We werken met jaargroepen waarbij ruimte is voor zelfstandig en ontdekkend leren. De verwerking van de instructie gebeurt in de groepen 4 t/m 8 met de tablets van Snappet.

Jij past bij ons als…. 

Jij de ambitie hebt om samen met je collega's de school en de kwaliteit van het onderwijs verder te ontwikkelen. Misschien ben je naast leerkracht ook rekencoördinator en wil je jouw kennis delen met het team? Of zou je graag deze rol op je nemen je hierin verder willen ontwikkelen? Ook dat is mogelijk bij ons!

Daarnaast ben je in staat om in te springen op en om te gaan met de verschillende niveaus van onze kinderen. Je durft te veranderen en wil dit met collega’s aangaan. Verder beschik je over een Pabo-diploma of een certificaat waarmee de bevoegdheid kan worden aangetoond. 

Wat kan je van ons verwachten?  
Een betrokken en professioneel team van mensen die samen zorgen voor een overzichtelijke en gemoedelijke school waar rust en structuur wordt geboden aan onze leerlingen. Wij zijn een stabiel team met weinig verloop waarin jij snel zal worden opgenomen. Wij vinden een ‘teamgevoel’ erg belangrijk. Ook besteden we aandacht aan verjaardagen van collega’s, jubilea worden gevierd en één keer paar jaar hebben wij een teamuitje. Kortom, een gezellig team waar je met open armen wordt ontvangen. 

Wij bieden jou: 

  • Een tijdelijk dienstverband (1 jaar) met zicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd bij voldoende functioneren. Een contract voor direct onbepaalde tijd is bespreekbaar;
  • Een parttime dienstverband voor 16 uur per week, 0,4 wtf (je werkt op maandag en dinsdag)
  • Inschaling voor deze functie in LB. Afhankelijk van je werkervaring een salaris tussen de €3.301,- en €5.030,- conform de CAO primair onderwijs.

R.K. Basisschool De Wilgenhoek is onderdeel van de Laurentius Stichting. De stichting heeft 29 scholen, bijna 9000 leerlingen en 900 leerkrachten en schoolleiders. De Laurentius Stichting wil bijzonder goed onderwijs bieden vanuit de katholieke grondslag. 
 

Informatie 
De sollicitatiegesprekken zullen plaats vinden in overleg.

Ingangsdatum van de functie is zo snel mogelijk.

Heb je vragen of wil je graag meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Hèlen Jutte, directeur, via 010 511 26 96 of 06 23 16 18 11. Voor vragen over werken bij de Laurentius Stichting mag je contact opnemen met onze afdeling HRM, HR@laurentiusstichting.nl.

 

Solliciteren