(Extra) Leerkracht groep 8

Type vacature: bepaalde tijd
Periode: -
Aantal uur per week: 16 - 24 uur
Werktijdfactor (wtf): 0,631
Werkdagen: In Overleg
Groepen: 8

School

School: De Elout
Onderdeel van: SCOH
Website: http://www.eloutdenhaag.nl/
Gevestigd in: Den Haag
Denominatie: Prot. christelijk
Schooltype: Regulier
Schoolrooster: Continurooster
Adres: Copernicusstraat 159 , 2561 VT Den Haag

De Elout is een leuke school in het Regentes-Valkenboskwartier en echt een school in de wijk. We hebben een enthousiast team dat je graag op weg helpt op je nieuwe werkplek. Op onze website www.eloutdenhaag.nl staat waar we voor gaan en wat wij belangrijk vinden.

Kinderen alle kansen geven: dat is onze missie!
 
Over ons
De Elout is een sportieve school. Naast de gymlessen hebben we een groot aanbod aan (naschoolse) sportactiviteiten. Daarnaast ontwikkelen de leerlingen zich op het gebied van kunst, cultuur en milieu middels projectweken en creamiddagen. Ook hebben wij een docent voor muziek, drama en creativiteit. Er heerst rust in de school, we werken vanuit een stevig en positief pedagogisch klimaat en vinden het belangrijk dat kinderen zich kunnen uiten en dat er naar ze geluisterd wordt.
De Elout is gevestigd in het Regentes/Valkenboskwartier en heeft ongeveer 250 leerlingen die veelal uit de buurt komen. Wij zijn een Basisschool 2-12. Dit houdt in dat onze peuterschool onderdeel is van onze school en kinderen van 2,5 tot en met 12 jaar bij ons van harte welkom zijn.
De school is een afspiegeling van de wijk en is dus divers te noemen. Kinderen uit diverse culturen en lagen van de bevolking komen samen op onze school.
 
Wat ga je doen?

  • Lesgeven aan leerlingen in groep 8
  • Samenwerken met je collega van groep 8
  • Werken aan de ontwikkeling van ons team en projectmatig onderwijs
 
Wie ben jij?
  • Je hebt (bijna) een pabo-diploma. Ook als 3e of 4e jaars student van de PABO ben je van harte welkom om te solliciteren!
  • Je kunt je vinden in ons onderwijsconcept
  • Je bent beschikbaar per 1 augustus 2022
 
Alles op een rijtje
  • (Extra) Leerkracht groep 8
  • De Elout
  • Parttime 3 dagen (werktijdsfactor 0,579 – 0,631). Meer werken is in overleg mogelijk. Dat bestaat dan wel uit lesgeven in andere groep(en). 
  • Per 1 augustus 2022
 
Solliciteren en meer
Gaat jouw hart sneller kloppen na het lezen van de vacaturetekst? Aarzel dan niet en stuur je motivatie en cv toe aan onze recruiter Nathalie van der Vorm via solliciteren@scoh.nl.   
Heb je inhoudelijke vragen over het werk en de vacature? Dan kun je contact opnemen met Naomi Brandsma, schooldirecteur, via nbrandsma@scoh.nl of via telefoonnummer: 070-3455056.

Solliciteren

Contactpersoon: Nathalie van der Vorm (recruiter)
E-mailadres: solliciteren@scoh.nl