Flexibele leerkracht

Type vacature: onbepaalde tijd
Aantal uur per week: In overleg
Werkdagen: In Overleg
Groepen:

School

School: Kindcentrum Regenboog
Onderdeel van: Octant
Website: www.kindcentrumregenboog-octant.nl
Gevestigd in: Nootdorp
Denominatie: Prot. christelijk
Schooltype: Kindercentrum
Schoolrooster: Traditioneel
Adres: Sytwinde 115 , 2631 GS Nootdorp

In kindcentrum Regenboog is een integraal en samenhangend aanbod beschikbaar van christelijk basisonderwijs en kinderopvang voor alle kinderen van 2 tot en met 12 jaar uit Nootdorp en omgeving. Dit is een aanbod op maat. Het biedt kinderen de mogelijkheid hun brede talenten te ontwikkelen en kennis en vaardigheden te leren voor de toekomst. Professionals en ouders werken in het kindcentrum samen om de kinderen naar behoefte en op maat te ondersteunen in hun brede ontwikkeling. Ouders en kinderen krijgen daarbij de ruimte om eigen keuzes te maken in het gebruik daarvan. We zorgen ervoor dat elk kind klaar is voor de toekomst. En die is prachtig!

We zoeken een bevoegde leerkracht die graag bij één van de Octantscholen of kindcentra aan de slag gaat. Misschien heb je onze lijst van vacatures al doorgenomen en nog niet de match gevonden. Geen zorgen! We begrijpen dat jouw passie en talent het beste tot hun recht komen in een omgeving die écht bij je past. Daarom bieden we je een unieke kans om aan de slag te gaan bij een school/kindcentrum van jouw keuze, nadat je (indien nodig) een bepaalde periode van maximaal een jaar binnen onze negen scholen/kindcentra in Nootdorp, Pijnacker, Delfgauw en Ypenburg (Den Haag) flexibel bent ingezet waar de nood hoog is. Ben je minimaal twee dagen per week beschikbaar en ben je bereid om je ook flexibel in te zetten? Dan is dit je kans om de school te vinden die echt bij je past, waar je jouw talenten kunt inzetten en ontwikkelen.

Over Octant
Volgens de mensen die werken bij Octant (en dat zeggen ze niet zomaar), blinken we uit in kansen voor persoonlijke ontwikkeling, onze warme en open werksfeer en de manier waarop we met elkaar omgaan. Deze punten maken Octant tot een plek waar je als leerkracht echt het verschil kunt maken en je professioneel kunt blijven ontwikkelen.
Elke school binnen Octant heeft een eigen identiteit, maar ons belangrijkste gezamenlijke doel is om de individuele talenten van onze leerlingen tot hun recht te laten komen, door onder andere continue aandacht te hebben voor onderwijskwaliteit en een focus op het ontwikkelen van 21e eeuwse vaardigheden.

Wat bieden we?

  • De kans om bij de school van je keuze in dienst te komen (ook als daar momenteel geen actuele vacatures zijn)
  • Je start in principe op deze school als daar ruimte is vanwege bijvoorbeeld zwangerschapsverlof
  • Als dit niet zo is, heb je de unieke kans om gedurende maximaal één jaar bij een aantal verschillende Octantscholen en in diverse groepen te werken om daar (langdurige) verloven op te vangen
  • We weten niet precies hoe het eerste jaar uitpakt, maar wel dat je meer dan welkom bent op de scholen waar de vervanging nodig is. 

Wat heb jij te bieden?
  • Je bent in het bezit van een Pabo diploma
  • Jij bent bereid je maximaal een jaar flexibel in te zetten zolang de school van jouw voorkeur nog geen ruimte heeft.

Solliciteren

Contactpersoon: Patrick Kort-Spoelman
E-mailadres: p.kortspoelman@octant.nl
Telefoon: 0153109519