Leerkracht bovenbouw

Type vacature: bepaalde tijd
Periode: Per direct - 31-01-2024
Aantal uur per week: 32 - 40 uur
Werkdagen: Fulltime
Groepen: 6, 7, 8

School

School: SBO de Vuurtoren
Onderdeel van: OPOZ
Website: https://www.sbo-devuurtoren.nl/
Gevestigd in: Zoetermeer
Denominatie: Openbaar
Schoolrooster: Vijf gelijke dagen
Adres: Spitsbergen 15 , 2721 GP Zoetermeer

SBO De Vuurtoren is een school voor Speciaal Basis Onderwijs. De Vuurtoren richt zich op het vergroten (of herstellen) van het zelfvertrouwen van uw kind. Dat doen wij door het schoolse leren te verpakken in veel praktische vaardigheden onder het motto: “Leren moet je DOEN”. Wij creëren een positieve sociale omgeving door te werken met PBS.

Ben jij een enthousiaste, positieve en betrokken leerkracht? Vind jij het leuk om bij te dragen aan verdere professionalisering van onze school? Wil jij werken in een hecht team dat samen in ontwikkeling is en waar je op elkaar kunt bouwen? Dan ben je bij SBO De Vuurtoren aan het goede adres. Wij zijn een groeiende school en op zoek naar jou!

Onze school
De Vuurtoren is een school voor speciaal basisonderwijs (SBO). Wij hechten veel waarde aan een positief schoolklimaat en we werken met duidelijke en gevisualiseerde gedragsverwachtingen die leerlingen worden aangeleerd (PBS). We richten ons op het vergroten (of herstellen) van het zelfvertrouwen van kinderen. Dat doen we door het schoolse leren te verpakken in veel praktische vaardigheden, onder het motto: ‘Leren moet je DOEN’.

Jouw kracht
Je hebt empathisch vermogen, handelt consequent, bent geduldig en hebt affiniteit met de doelgroep. Je bent een enthousiaste positieve en betrokken leerkracht. Naast je Pabodiploma heb je bij voorkeur een Master Educational Needs. Ervaring in het (speciaal) basisonderwijs stellen wij erg op prijs.

Wat wij jou bieden
De aanstelling is voor de duur van een jaar, met uitzicht op een vast contract, voor 1,0 fte. Inschaling in schaal LC zijnde maximaal € 5.329,- bij een fulltime aanstelling (cao primair onderwijs), afhankelijk van je opleiding en ervaring. Het betreft een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vast dienstverband. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Interesse?
Wil je meer weten over deze leuke functie? Dan kun je contact opnemen met Monique Klaver en/of Dominik Dominicus (directeuren), (079) 316 33 16 of vuurtoren@opoz.nl. Kom solliciteren! Ben je enthousiast? Stuur dan een mail met je CV en motivatie naar vuurtoren@opoz.nl of solliciteer online via www.opoz.nl/werkenbij.

We zien uit naar je reactie!

Solliciteren

Contactpersoon: Monique Klaver/ Dominik Dominicus
E-mailadres: vuurtoren@opoz.nl
Telefoon: 0793163316