Teamleider primair onderwijs

Type vacature: onbepaalde tijd
Startdatum: Per direct
Aantal uur per week: 32 - 40 uur
Werktijdfactor (wtf): 0,8
Werkdagen: In Overleg
Groepen: Anders
Salaris: Conform CAO PO
Opleiding: relevante opleiding op HBO niveau

School

School: De Max Havelaarschool
Onderdeel van: SCO Delft
Website: http://www.maxhavelaarschool.nl/
Gevestigd in: Delft
Denominatie: Prot. christelijk
Schooltype: Kindercentrum
Schoolrooster: Vijf gelijke dagen
Adres: Voorstraat 30 , 2611 JR Delft

2 Teamleiders primair onderwijs gezocht (2 x 0,8 fte)

Wat ga je doen?
Ben jij een leidinggevende die zich makkelijk aansluit bij zowel de leerkrachten en ouders. Vind jij het belangrijk om ‘s ochtends bij de deur te staan om de kinderen en ouders te verwelkomen? Lees dan verder! Je bent een leidinggevende die regelmatig in de klassen te vinden is om de leerkrachten te coachen en feedback tegeven. Je helpt mee de ingeslagen weg verder vorm te geven en om te zetten naar plannen en resultaten. Jaarlijks maar ook tussentijds evalueer je gestelde doelen en informeer je het team of we op koers liggen of dat doelen moeten worden bijgesteld. Je voert, samen met de directeur en je collega-teamleiders, het vastgestelde HRM-beleid uit en levert een
bijdrage aan de ontwikkeling van het pedagogisch, onderwijskundig en didactisch beleid van Max
Havelaar Kindcentrum.

Als teamleider onderwijs stem je het coördineren van taken, activiteiten en middelen op elkaar af, zodat ze – elkaar versterkend – bijdragen aan het realiseren van onze doelen. Daarbij heb je continu oog voor het primaire proces: dat wat kinderen nodig hebben om succesvol te zijn. Je richt je enerzijds op jouw managementtaken, samen met je collega-teamleiders en in afstemming met de directeur, en anderzijds zorg je voor het borgen van het onderwijskwaliteit en de cultuur. Uiteraard zorg je ook voor vervanging.
De taken worden verdeeld met je collega-teamleiders en je werkt samen aan de verdere ontwikkeling en
professionalisering. Je staat de leerkrachten bij, zowel onderwijskundig als organisatorisch. Je gaat uit van de kracht van ieder individueel teamlid, bent in staat goed te luisteren en toont oprecht interesse. Je verbindt en helpt het team bij het stellen van prioriteiten. Je vindt het belangrijk dat afspraken worden nageleefd en worden vastgehouden.

Wie ben jij?

Je bent een leider die van nature open, eerlijk en helder communiceert en zich betrokken voelt bij wat er leeft en speelt. Je hebt een heldere visie op goed onderwijs en weet die te combineren met recente ontwikkelingen en vernieuwingen. Je bent benaderbaar en zichtbaar en werkt mee aan een transparante organisatie en een professionele cultuur.

Herken jij je in de volgende competenties:
 Groepsgericht leidinggeven; je kunt richting en sturing geven aan je medewerkers om het doel te bereiken.
 Plannen en organiseren; je kunt goed de doelen en prioriteiten bepalen en de benodigde tijd, acties en middelen
aangeven die nodig zijn.
 Flexibiliteit; je kunt makkelijk schakelen wanneer dat nodig is.
 Resultaatgericht; je bent actief gericht op het behalen van de resultaten en doelstellingen en grijpt in wanneer
nodig.
 Coachen; je bent in staat om richting en sturing te geven aan jouw medewerkers, zodat zij zich optimaal kunnen
ontwikkelen.

Dan zoeken wij jou!     Het Team
Het onderwijsteam bestaat uit ca. 63 medewerkers, waarvan 43 medewerkers binnen het onderwijs en 20 medewerkers werkzaam binnen de kinderopvang. Zij zijn er trots op bij dit mooie Kindcentrum te mogen werken. Het team vindt het belangrijk om er voor elkaar te zijn door elkaar te helpen wanneer dat nodig is. Van medewerker tot ouders tot de kinderen: iedereen voelt zich er snel thuis en er heerst een gezellige sfeer. Het is een professioneel team, waarbij het belang van het kind voorop staat.

Kennismaken?


Wil je, voordat je solliciteert, eerst eens kennis maken met het team? Je bent van harte welkom! De medewerkers van Max Havelaar Kindcentrum vertellen je graag meer over het Kindcentrum. Dat kan via Teams of kom een keer koffiedrinken op onze mooie locatie. Stuur een e-mailbericht aan Carmen Piscopo: carmen.piscopo@vbent.org en zij regelt een afspraak voor je met een van de medewerkers!

Wie zijn wij?
Stichting Christelijk Onderwijs Delft e.o. (SCO) en Kinderopvang Morgen werken samen aan de ontwikkeling van Max Havelaar Kindcentrum. De afdeling onderwijs biedt plaats aan circa 400 leerlingen en ongeveer 75 kinderen maken dagelijks gebruik van de kinderopvang. Bij het Max Havelaar Kindcentrum bieden we kinderen basisonderwijs en kinderopvang aan vanuit één doorgaande
ontwikkelingslijn. Binnen ons Kindcentrum hebben we extra aandacht voor natuur& cultuur, wetenschap & techniek en gezondheid & bewegen. Zo bereiden we kinderen optimaal voor op een mooie toekomst.
Wij zien ons Kindcentrum als een minimaatschappij: alle kinderen horen erbij, hebben hun eigen talenten en verschillen van elkaar; dit verrijkt ons handelen. Het ervaren en betrokken team stelt bij ieder kind de vraag centraal: Wie ben jij en wat heb je nodig om je positief te ontwikkelen? We willen dat ieder kind zich echt gehoord en gezien voelt bij ons. De dagelijkse leiding van Max Havelaar Kindcentrum bestaat uit een directeur en drie teamleiders. Samen vormen zij het Management Team (MT).

Historische locatie
Max Havelaar Kindcentrum bevindt zich op een unieke locatie aan de historische grachten in de binnenstad van Delft. Het is een sfeervol multifunctioneel gebouw waarbij onderwijs en kinderopvang letterlijk en figuurlijk samenkomen. Neem eens een kijkje op onze website.

Wat vragen we van jou?

Je hebt één of meerdere relevante opleidingen gevolgd op ten minste Hbo-niveau. Je beschikt over Hbo-werk- en denkniveau en aantoonbare werkervaring in het leidinggeven en kennis van diverse managementtechnieken. Je hebt kennis van pedagogiek en/of onderwijs of bent bereid jezelf hierin te verdiepen, gericht op continue kennis- en vaardigheidsvergroting op de terreinen van onderwijs en kinderopvang. Jouw taken bestaan uit twee dagen leidinggevende taken (MT) en de andere twee dagen bestaan uit leerkrachttaken.     Praktische informatie en procedure:
Spreekt deze vacature je aan en herken je jezelf in dit profiel? Dan horen wij graag van je.
We bieden je een functie van 0,8 fte in de LC schaal volgens de cao voor het primair onderwijs.

Houd alvast rekening met de volgende data:

Het voorselectiegesprek vindt plaats op 30 of 31 maart 2023. De eerste gespreksronde met de
benoemingsadviescommissie vindt plaats op 12 april en de tweede selectieronde op 19 april 2023.
Je kunt je brief en curriculum vitae uiterlijk tot en met 26 maart 2023 sturen via www.vbent.org, ter attentie van Carmen Piscopo, onder vermelding van vacaturenummer.

Meweer informatie via www.vbent.org of telefonisch 088 - 2051600.

Solliciteren

Contactpersoon: Sylvia van Eyk
E-mailadres: s.vaneyk@scodelft.nl
Telefoon: 0152154880