Sportieve vakleerkracht bewegingsonderwijs

Type vacature: onbepaalde tijd
Aantal uur per week: 32 - 40 uur
Werkdagen: In Overleg
Groepen:
Salaris: 3.301 en 5.030
Opleiding: HBO

School

School: De Zuidwester
Onderdeel van: Laurentius
Website: http://www.bsdezuidwester.nl
Gevestigd in: Den Haag
Denominatie: Katholiek
Schooltype: Regulier
Schoolrooster: Traditioneel
Adres: Merterrade 312 , 2544 ME Den Haag

Je bent (bijna) afgestudeerd aan de (H)ALO en staat te springen om jouw opgedane kennis vol enthousiasme over te brengen op onze leerlingen. Je hebt oog voor ieder kind en het plezier in bewegen staat centraal. Je verzorgt gymlessen die passen bij het niveau en interesses van ieder kind waarbij je zorgt voor veiligheid, variatie, differentiatie en veel (beweeg) plezier. Je bent pas tevreden als alle kinderen met een glimlach jouw les weer verlaten.

Herken je je zelf hierin dan zijn wij, in het nieuwe schooljaar (2024/2025), op zoek naar jou!

De Zuidwester is een katholieke basisschool in de multiculturele wijk Bouwlust in Den Haag. Wij zijn een grote school met ongeveer 400 leerlingen, verdeeld over 19 groepen en twee nieuwkomersgroepen.  De school is aan het groeien waardoor we ruimte hebben voor een extra vakleerkracht bewegingsonderwijs. Zowel jij als onze ervaren vakleerkracht geeft les aan leerlingen van 4 t/m 12 jaar. Alle groepen krijgen twee keer per week bewegingsonderwijs. Onze inpandige gymzalen zijn goed uitgerust. Tevens is er in de hoofdgymzaal een Multiball geïnstalleerd om de lessen digitaal te ondersteunen. Bij goed weer kan er gebruik gemaakt worden van de ruime speelvelden naast de school.

Vanuit onze kernwaarden samen, vertrouwen en eigenaarschap, zorgen we voor een fijne onderwijsplek voor alle kinderen. Een onderwijsplek waar je elke dag het verschil maakt!
Onze slogan is: ‘Wij leren samen!’

Jij past bij ons als…
Je oprechte interesse hebt in de ander. Je openstaat en ‘feeling’ hebt voor andere culturen en normen en waarden. Je wilt werken op een school waar de dankbaarheid van kinderen groot is. Je meer bent dan een vakleerkracht, want ook het opvoeden hoort erbij. 

Wat kan je van ons verwachten?
Een leuk, groot team waarin je mag zijn wie je bent, open kan spreken en waarin je je snel thuis zal voelen. Wij zijn een divers team, van jong tot oud met ervaren en onervaren teamleden. Een enthousiast team dat te allen tijde samenwerkt. Onze slogan ‘samen leren’ is duidelijk zichtbaar in de school. Ook houden wij van gezelligheid, hebben we regelmatig een vrijdagmiddagborrel en vieren we verjaardagen. Nieuwsgierig geworden? Neem gerust eens een kijkje op onze site om te zien wie we zijn en hoe we werken.

Wij bieden jou:

  • een regulier dienstverband (1 jaar) met zicht op een vaste aanstelling voor onbepaalde tijd bij voldoende functioneren;
  • een dienstverband tussen de 26 en 40 uur per week; werkdagen en aanstellingsomvang in overleg. Fulltime en parttime zijn dus bespreekbaar;
  • coaching en begeleiding op maat;
  • inschaling in salarisschaal LB €3.301,- en €5.030,- conform de CAO primair onderwijs;
  • participeren in het Bouwlust Schoolsport Team, een samenwerking tussenvakleerkrachten bewegingsonderwijs van de scholen uit de wijk Bouwlust.

Heb je vragen of wil je graag meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Dominique Guit, directeur, via 070 366 04 84/ 06 14983872. Voor vragen over werken bij de Laurentius Stichting mag je contact opnemen met onze afdeling HRM, hr@laurentiusstichting.nl. 

Solliciteren