Leerkracht / stamgroepleider Jenaplanonderwijs

Type vacature: onbepaalde tijd
Aantal uur per week: In overleg
Werkdagen: In Overleg
Groepen:
Opleiding: HBO

School

School: Jenaplanschool De Kwakel
Onderdeel van: Laurentius
Website: http://www.dekwakelschool.nl
Gevestigd in: Berkel en Rodenrijs
Denominatie: Katholiek
Schooltype: Jenaplan
Schoolrooster: Traditioneel
Adres: Chrysantenhof 20 , 2651 XK Berkel en Rodenrijs

Als Jenaplanschool is het onze missie om al onze leerlingen te vormen tot gelukkige, evenwichtige en kritische jonge burgers. Jonge mensen, die vanuit een realistisch zelfbeeld de juiste keuzes kunnen maken en verantwoordelijkheid voor hun handelen kunnen dragen. We vatten onze missie graag samen in vier woorden: ‘samen je eigen weg’. Ouders en teamleden helpen samen de kinderen hun eigen weg te vinden. In een omgeving waarin iedereen gelijkwaardig is en waarin respect voor elkaar de basis vormt.

'Samen je eigen weg', dat is waar onze school voor staat. Voor het nieuwe schooljaar (2024/2025) zijn wij op zoek naar een gedreven en enthousiaste leerkracht (stamgroepleider) voor de bovenbouw. Zoek jij voor twee - twee en een halve dag per week een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder en solliciteer.

Wij tellen ongeveer 245 leerlingen verdeeld over 9 groepen waarbij de midden- en bovenbouw 3-jarige stamgroepen hebben. Op onze school leren kinderen van en met elkaar hun eigen kwaliteiten ontdekken.
De zelfstandigheid van de leerlingen wordt door de diverse geledingen als een kracht van de school genoemd. Teamleden, leerlingen en ouders zijn trots op het prettige leef- en werkklimaat op onze school; de leerlingen kennen elkaar en krijgen de ruimte om hun eigen doelen te stellen.

Jij past bij ons…
Als je in staat bent om kinderen te laten leren van hun fouten. Vanuit de Jenaplangedachte is het ook belangrijk dat je eigenaarschap pakt en goed kan samenwerken met je stamgroepcollega’s. Affiniteit of ervaring met Jenaplan is een pré. 

Heb je nog geen lesbevoegdheid, maar ben je geïnteresseerd in het zij-instroomtraject van Laurentius, dan kan je helaas niet op deze vacature solliciteren. Je kan wel je gegevens achterlaten via deze link om deel te nemen aan één van onze informatie bijeenkomsten voor zij-instromers.

Wat kan je van ons verwachten?
Een team dat samen wil ontwikkelen en kennis wil vergaren. We hechten veel waarde aan openheid, eerlijkheid en professionaliteit. Als team voelen we ons samen verantwoordelijk voor de hele school. In de wijk staan wij ook wel bekend als een leuke en fijne buurtschool. Dit wil je niet missen! Neem gerust contact op om de sfeer en onze lekkere koffie te proeven.

Wij bieden jou:

  • een regulier dienstverband (1 jaar) voor 0,4250 - 0,5 wtf (17-20 uur per week) met zicht op een vaste aanstelling voor onbepaalde tijd bij voldoende functioneren;
  • inschaling voor deze functie in LB. Afhankelijk van je werkervaring een salaris tussen de €3.301,- en €5.030,-, conform de CAO primair onderwijs;
  • ruime mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling via onder andere ons scholingsplatform Laurentius Leert;
  • de mogelijkheid om deel te nemen aan onze sportregeling, fietsregeling, collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering en collectieve ziektekostenverzekering.

Informatie
Ingangsdatum van de functie: 01-08-2024

Heb je vragen of wil je graag meer weten over deze vacature?
Neem dan contact op met Sebastiaan van der Tier directeur via 010 519 95 55 of bij geen bereik 06 29 05 31 42. Voor vragen over werken bij de Laurentius Stichting mag je contact opnemen met onze afdeling HRM, HR@laurentiusstichting.nl.

Solliciteren