Leerkracht bewegingsonderwijs

Type vacature: bepaalde tijd
Periode: Per direct - 31-07-2024
Aantal uur per week: 16 - 24 uur
Werkdagen:
Groepen:

School

School: Kindcentrum Toverberg
Onderdeel van: Unicoz
Website: https://kindcentrumtoverberg.unicoz.nl/
Gevestigd in: Zoetermeer
Denominatie: Katholiek
Schooltype: Kindercentrum
Schoolrooster: Continurooster
Adres: Toverberg 3 , 2716 LW Zoetermeer

Op Kindcentrum Toverberg werken we met het onderwijsconcept Teamonderwijs Op Maat (TOM). TOM is een vernieuwende vorm van onderwijs waarin we zoveel mogelijk gebruik maken van de laatste ontwikkelingen en wetenschappelijk onderzoek. We werken met actieve en inspirerende werkvormen en leeractiviteiten die passen bij de ontwikkeling van de kinderen. Ons onderwijsteam is samen verantwoordelijk voor alle kinderen. De kinderen krijgen instructie in hun eigen jaargroep. Leerlingen van de onderbouw (groep 1, 2 en 3), middenbouw (groep 4, 5 en 6) en bovenbouw (groep 7 en 8) zitten bij elkaar in één unit, waardoor verschillende leeftijden elkaar ontmoeten en de kans krijgen van elkaar te leren.

Fte: 0,4 | Per: 01-05-2024 | Toverberg 3-4, Zoetermeer

Kindcentrum De Toverberg is op zoek naar een Leerkracht bewegingsonderwijs- Primair Onderwijs

Wie zoeken wij?
Heb je passie voor lesgeven en werken met kinderen? Wil je je liefde voor sport en spel combineren met je professionele carrière en ben je een energieke professional? Dan willen wij graag van jou horen! Voor ons Kindcentrum Toverberg zijn wij op zoek naar een leerkracht bewegingsonderwijs. Je helpt leerlingen actief en gezond te blijven door leuke en boeiende gymlessen te geven, helpt onze leerlingen coördinatievaardigheden te verbeteren en vergroot sportmotivatie. Ben je klaar om de uitdaging aan te gaan?

Wat ga je doen?
Je gaat bewegingsonderwijs geven aan leerlingen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar. Dit doe je onder schooltijd op maandag en donderdag. Je bent verantwoordelijk voor het vormgeven en uitvoeren van de gymlessen en organiseert verschillende sportactiviteiten. Je inspireert onze leerlingen om met plezier te bewegen en stimuleert teamwork en doorzettingsvermogen. Samen met je collega’s zorg je voor een positief schoolklimaat en met externe partners zoek je de verbinding om sporten te stimuleren.

Wat breng je mee?

  • Een (H)ALO diploma
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden
  • Een passie voor leerlingen en voor het onderwijs
  • Enthousiasme en bevlogenheid

Wat bieden wij jou?

Bij Unicoz, 1 van de grootste werkgevers in Zoetermeer, ben je zeker op je plek! Met diversiteit in dynamiek, sfeer en soorten onderwijs bieden wij jou veel interne (groei)mogelijkheden en uitdagingen. Ook bieden wij jou:
  • Een jaarcontract voor 8 tot 16 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband
  • Een salaris conform CAO Primair Onderwijs, schaal LB (minimaal €3.301,- en maximaal €5.030,- op basis van een fulltime dienstverband). Indeling is afhankelijk van leeftijd, opleiding en ervaring
  • 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33%, een goede pensioenvoorziening bij het ABP en een reiskostenvergoeding conform CAO. Ook kennen wij regelingen voor een voordelige aanschaf van jouw nieuwe fiets, korting op je vakbondscontributie en korting op een fitnessabonnement naar jouw keuze.
  • Diverse mogelijkheden om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling en groei, onder meer via de Unicoz academie
  • Een warm welkom in ons gedreven team

Interesse?

Heb je interesse in deze vacature of wil je graag meer weten? Neem dan contact op met Madelon Christians-Steens via telefoonnummer 079 - 321 21 47 of solliciteer direct via de button “Solliciteren” op deze pagina. Je bent van harte welkom!

Solliciteren

Contactpersoon: Madelon Christians - Steens