Groepsleerkracht onderbouw

Type vacature: bepaalde tijd
Periode: Per direct - 01-08-2024
Aantal uur per week: 32 - 40 uur
Werkdagen:
Groepen:

School

School: IKC De Buytenkans
Onderdeel van: Unicoz
Website: https://buytenkans.unicoz.nl/
Gevestigd in: Zoetermeer
Denominatie: Katholiek
Schooltype: Kindercentrum
Schoolrooster: Continurooster
Adres: Busken Huethove 6 , 2717 XK Zoetermeer

IKC De Buytenkans
“Gewoon goed onderwijs en gewoon goede kinderopvang”
Ons onderwijs wordt ondersteund met de nieuwste leermiddelen en de nieuwste methoden. Zonder toeters, bellen en poespas leveren we ‘gewoon’ onderwijs. Ons onderwijs is goed. In de RTL scholenlijsten die ieder jaar gepresenteerd worden, scoren we over het algemeen hoog. Wij zijn er trots op dat we ‘gewoon goed onderwijs’ leveren. Hierbij volgen we de onderwijsbehoeften van onze leerlingen. Dit geldt ook voor onze kinderopvang. Wij luisteren en kijken naar kinderen om hen optimaal te laten groeien. Lerend spelen en spelend leren vormen de leidraad binnen ons IKC.”
Locatie: Busken Huethove 6, 2717 XK Zoetermeer.

Fte:0,8- 1,0 | Per 01-08-2024| Busken Huethove 6, Zoetermeer

IKC De Buytenkans is op zoek naar een Leerkracht onderbouw - Primair Onderwijs

Wie zoeken wij?
Ben jij op zoek naar een leuke baan waarbij je met kinderen in de onderbouw werkt? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!
Wij zijn op zoek naar jou, een enthousiaste leerkracht basisonderwijs met passie voor het helpen ontwikkelen van de talenten van onze toekomstige generatie! Je bent positief en consequent naar de leerlingen en hebt oog voor ieder kind.

Wat ga je doen?
Je geeft les en begeleidt onze leerlingen van een onderbouw groep. Je bent verantwoordelijk voor een veilige en stimulerende omgeving waarin onze leerlingen kunnen ontwikkelen en ontdekken. Je hebt oog voor ieder kind, richt je op de samenwerking met je collega’s, zoekt de verbinding met ouders en wijkpartners en draagt bij aan de gezelligheid binnen het team.

Wat breng je mee?

 • Een PABO-diploma.
 • Ervaring in het onderwijs.
 • Vaardigheid in het omgaan met leerlingen met gedrags- en/of leerproblemen.
 • Communicatieve vaardigheden.
 • Geduld en inlevingsvermogen.
 • Een stevige dosis humor en het vermogen te relativeren.

Wat bieden wij jou?
Bij Unicoz, 1 van de grootste werkgevers in Zoetermeer, ben je zeker op je plek! Met diversiteit in dynamiek, sfeer en soorten onderwijs bieden wij jou veel interne (groei)mogelijkheden en uitdagingen. Ook bieden wij jou:
 • Een jaarcontract voor 32 tot 40 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een salaris conform CAO Primair Onderwijs, schaal LB of LC (minimaal €3301,- en maximaal €5862,- op basis van een fulltime dienstverband). Indeling is afhankelijk van leeftijd, opleiding, kennis en ervaring.
 • 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,33%, een goede pensioenvoorziening bij het ABP en een reiskostenvergoeding conform CAO.
  Ook kennen wij regelingen voor een voordelige aanschaf van jouw nieuwe fiets, korting op je vakbondscontributie en korting op een fitnessabonnement naar jouw keuze.
 • Diverse mogelijkheden om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling en groei onder meer via de Unicoz academie.
 • Een arbeidsmarkttoelage.
 • Een warm welkom in ons gedreven team.


Interesse?
Wil je voor een leuke, uitdagende doelgroep het verschil maken en houd je van lieve ouders die de lekkerste hapjes maken en een groot vertrouwen hebben in ons team? Solliciteer snel via de button "Solliciteren" hieronder en kom deel uitmaken van het gezelligste team!

Solliciteren

Contactpersoon: Natasja Ouwens
E-mailadres: natasja.ouwens@buytenkans.unicoz.nl