Enthousiaste leerkracht bewegingsonderwijs gezocht

Type vacature: onbepaalde tijd
Startdatum: Per direct
Aantal uur per week: 8 - 16 uur
Werkdagen: Woensdag, Vrijdag
Groepen: 4, 6

School

School: SBO Elsenburgschool
Onderdeel van: Librijn
Website: http://www.elsenburgschool.nl/
Gevestigd in: Rijswijk
Denominatie: Openbaar
Schooltype: SBO/SO
Schoolrooster: Continurooster
Adres: Laboucherelaan 3 , 2283 EG Rijswijk

Kleinschalige SBOschool met een groot multi-disciplinair team. Wij vinden een positieve, ondersteunende basishouding erg belangrijk. Wij werken met combinatieklassen. De leerlingen hebben een leerachterstand en bijkomende problematiek zoals ass en adhd. In iedere klas zitten leerlingen met hechtingsproblematiek, de invaller dient zijn verwachtingen hierop af te stemmen.

SBO de Elsenburg is een kleine SBO school te Rijswijk. Onze visie is als volgt: “Wij zijn er om kinderen met plezier op te laten groeien en zich zelfbewust te laten ontwikkelen. Door elkaar te ontmoeten en te leren van en met elkaar, bieden we ieder kind een kansrijke toekomst.”

Wij bieden een mooie plek voor een gymleerkracht op een SBO school in Rijswijk op woensdag en vrijdag.

Functie-eisen

Je bent in bezit van een (H)ALO-diploma of bent nog in opleiding.

Je bent een leerkracht die oog heeft voor elke leerling. Je bent daadkrachtig, enthousiast en leergierig en weet een band op te bouwen met de leerlingen, waarbij je zorgt voor goed klassenmanagement.

Meer weten over de Elsenburg? Bezoek onze website: https://www.elsenburgschool.nl

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden we jou?Een werkomgeving bij een werkgever waar je blij van wordt! De hoogte van je salaris is afhankelijk van je ervaring.

Zowel binnen de school als binnen Librijn werk je met gedreven, enthousiaste professionals. Elkaar helpen, kennis delen en elkaar inspireren is bij ons vanzelfsprekend. Uiteraard krijg jij alle kans om jezelf verder te ontwikkelen, ben je autonoom in de school en word je betrokken bij belangrijke ontwikkelingen van onze organisatie. Kortom wij werken aan werkgeluk!
WTF van 0,3 op woensdagochtend en vrijdag.

Sollicitatieprocedure

Interesse? Kennismaken? Rondleiding? Voor meer informatie kan je terecht bij Melanie Marcussen, m.marcussen@librijn.nl. Wanneer zich voor de sluitingsdatum geschikte kandidaten aanbieden, worden eerder gesprekken gevoerd en kan besloten worden de vacature te vervullen.

Voor meer informatie over Librijn openbaar onderwijs verwijzen wij je naar onze website: www.librijn.nl

Solliciteren


E-mailadres: directie@elsenburgschool.nl
Telefoon: 0703930303