Leerkracht groep 6 of 7

Type vacature: bepaalde tijd
Periode: 01-08-2024 - 01-08-2025
Aantal uur per week: In overleg
Werkdagen: In Overleg
Groepen: 6, 7
Salaris: in overleg
Opleiding: Pabo

School

School: De Vlieten
Onderdeel van: West Openbaar Onderwijs
Website: http://www.devlieten.nl
Gevestigd in: De Lier
Denominatie: Openbaar
Schooltype: Regulier
Schoolrooster: Continurooster
Adres: Anjer 2 , 2678 PB De Lier

De Vlieten in De Lier zoekt een leerkracht voor groep 6 of groep 7 per 1 augustus 2024.
Wij zoeken een enthousiaste collega die:

  • Professioneel handelt.
  • Betrokken en flexibel is.
  • Initiatief toont.
  • Een echte teamplayer is.
Een collega die samen met ons wil bouwen aan onze visie en schoolontwikkeling op het gebied van samen goed onderwijs neerzetten, persoonlijke ontwikkeling en toekomstgericht. En daarnaast een betrokken en prettige collega kan zijn voor het huidige team.  

Groene school
OBS De Vlieten is een reguliere basisschool in De Lier met ongeveer 140 leerlingen en 17 medewerkers.
Onze leerlingen lopen op onze school hun eigen groeiproces door. Doordat wij voor de optimale omstandigheden zorgen kunnen de kinderen zich op onze school volledig ontwikkelen. Daarbij sluiten wij goed aan op de groei van de kinderen en geven wij extra aandacht waar dat nodig is middels ondersteuning buiten de groep en een plusklas.

Wij zijn een ‘groene school’. We vinden het daarom heel belangrijk om actief bezig te zijn met natuur, milieu en duurzaamheid. Zo dragen wij bij aan een duurzame toekomst. Wij hebben een ‘groen’ schoolplein waar de kinderen zich tijdens de pauzes goed kunnen ontspannen. 
Ons doel is een inspirerende leeromgeving te creëren waarin de kinderen zichzelf kunnen zijn binnen een prettig sociaal klimaat. Wij zijn een kanjerschool en dat is door de hele school voelbaar in respect en vertrouwen.
Wij staan open voor vernieuwingen in het onderwijs. Innovaties en meegaan in de ICT-veranderingen zijn voor ons essentieel. De kinderen leren doelen te stellen, te plannen en te reflecteren op hun eigen leerproces. 
Je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van ons onderwijs en dat doen we samen. Leren met elkaar en van elkaar tijdens studiedagen en overleggen.

Ontwikkelingen
Wij zijn een ambitieuze school en blijven ons continu ontwikkelen. Op dit moment ligt onze focus op: Ons nieuwbouwtraject. Ons visietraject voor de toekomst.

Interesse?
Voel je je aangesproken en ben jij degene die wij als aanwinst zoeken voor onze school? Dan ben je altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek. Stuur een bericht of neem contact met ons op. Wij hopen jou binnenkort in de school te mogen ontmoeten.
Neem vrijblijvend contact op met René Martens, directeur van De Vlieten. Tel: 0174 514 258 of mail naar r.martens@devlieten.nl
Je kunt ook alvast een kijkje nemen op onze website www.devlieten.nl

Solliciteren

Contactpersoon: René Martens
E-mailadres: info@devlieten.nl
Telefoon: 0174514258