Montessorischool Apollo zoekt een leerkracht onderbouw/middenbouw

Type vacature: onbepaalde tijd
Startdatum: 01-08-2024
Aantal uur per week: In overleg
Werktijdfactor (wtf): 0,6
Werkdagen: In Overleg
Groepen:

School

School: Montessori Apollo
Onderdeel van: PROOLeiden-Leiderdorp
Website: https://www.montessorischoolapollo.nl/
Gevestigd in: Leiden
Denominatie: Openbaar
Schooltype: Montessori
Schoolrooster: Continurooster
Adres: Strausspad 3 , 2324 BG Leiden

Montessorischool Apollo 0,6 WTF in de onderbouw/middenbouw
Wil jij een kind helpen om de volgende stap te maken in zijn/ haar ontwikkeling vanuit nieuwsgierigheid, talent en eigenaarschap van het kind? Dan is deze vacature iets voor jou!

Wat zoeken wij?
Met ingang van 1 augustus 2024 breiden wij ons team graag uit met een enthousiaste, ambitieuze leerkracht die oog heeft voor het individuele kind en de school wil helpen om verder te ontwikkelen. Vind jij het belangrijk dat er goed naar elk individueel kind wordt gekeken en wil jij een kind helpen om verder te ontwikkelen vanuit nieuwsgierigheid, talent en eigenaarschap? Heb jij een Montessori achtergrond of ben je bereid je hierin te verdiepen/scholen? Dan is deze vacature voor jou!


Wie zijn we?
Montessorischool Apollo is een openbare Montessorischool in Leiden. We bieden Montessorionderwijs dat aansluit bij de leer- en ontwikkelbehoefte van elk kind. De kern van ons onderwijs is het scheppen van ruimte voor het kind om zich optimaal te kunnen ontplooien tot een harmonisch en sociaal denkend mens. Dit doen we door gebruik te maken van de dynamiek tussen kinderen van verschillende leeftijden die van en met elkaar mogen leren. Vertrouwen, kwaliteit en verbinding zijn daarbij onze kernwaarden. We zijn een lerende organisatie waarbinnen we met elkaar streven naar kwalitatief goed onderwijs binnen een vertrouwde, prikkelende en eigentijdse omgeving.


Jij hebt

  • een afgeronde Pabo-opleiding;
  • affiniteit met individueel gericht onderwijs;

Jij bent
  • gemotiveerd om jezelf verder te ontwikkelen;
  • een teamplayer binnen een professionele cultuur, die samen met het team wil bouwen aan de vormgeving van eigentijds Montessorionderwijs

Wij bieden
  • een fijn team
  • ruimte tot meedenken en ontwikkeling
  • opleiding tot een vakbekwaam montessori-leid(st)er.

Arbeidsvoorwaarden
  • rechtspositie conform CAO PO;
  • aanstelling van 0,6 WFT

Spreekt de vacature je aan?
Ben je geïnteresseerd en heb je nog vragen? Neem contact op met Anja Hagedooren Mail: ahagedooren@montessorischoolapollo.nl Tel.: 0644266403 Wil je solliciteren? Stuur dan je motivatie met CV zo snel mogelijk naar Montessorischool Apollo t.a.v. Anja Hagedooren: ahagedooren@montessorischoolapollo.nl

Solliciteren

Contactpersoon: Anja Hagedooren
E-mailadres: directie@montessorischoolapollo.nl
Telefoon: 0715765439