Invalleerkracht groep 4/5

Type vacature: vervanging
Periode: Per direct - 15-02-2024
Aantal uur per week: 8 - 16 uur
Werkdagen: Maandag, Woensdag, Donderdag
Groepen: 4, 5

School

School: Het Galjoen
Onderdeel van: West Openbaar Onderwijs
Website: http://www.obshetgaljoen.nl
Gevestigd in: Den Hoorn
Denominatie: Openbaar
Schooltype: Regulier
Schoolrooster: Vijf gelijke dagen
Adres: Achterdijkshoorn 7 , 2635 MK Den Hoorn

Obs Het Galjoen biedt ieder kind een veilig leer- en leefklimaat waarbij plezier en saamhorigheid de belangrijkste aandachtspunten zijn. Daarnaast spelen de leerkrachten in op de verschillen in aanleg, interesse en tempo van de kinderen. ‘Plezier’, ‘Samen’ en ‘Op maat’ zijn dan ook kernwaarden van onze school. Op Het Galjoen wordt gewerkt in bouwen, in de bouwen werken de kinderen samen waar het kan en apart waar het moet. In de onderbouw (gemiddeld 4 t/m 6 jaar) wordt gewerkt aan het aanleren van verschillende vaardigheden waaronder samenwerken, omgaan met taal en leren rekenen. De nadruk ligt in de onderbouw op het spelend leren en het vergroten van de zelfstandigheid. In de middenbouw (gemiddeld 7 en 8 jaar) worden deze vaardigheden verder geautomatiseerd; onder andere door rekenen, spelling, begrijpend lezen en het werken met een weektaak. De bovenbouw (gemiddeld 9 t/m 12 jaar) is vooral gericht op het toepassen van de geleerde vaardigheden en het voorbereiden van de kinderen op een toekomst in de maatschappij. Deze opbouw zorgt ervoor dat kinderen van verschillende leeftijden met elkaar werken, spelen en leren. Daarbij geeft het leerkrachten meer mogelijkheden om in te kunnen spelen op de verschillende ontwikkelingsniveaus van hun leerlingen en zo onderwijs op maat te bieden.

Voor het Galjoen in Den Hoorn (ZH) zijn we op zoek naar een invalleerkracht voor groep 4/5.

De school hanteert een gelijkde dagen rooster.

Periode en dagen:
Vanaf heden 8 januari 2024 t/m 15 februari 2024. Op maandag en woensdag.

Wie ben jij:
  •  Je bent in bezit van een PABO diploma of bent leraar in opleiding
  •  Je hebt oog voor de onderwijsbehoeften en talenten van de kinderen
  •  Je hebt sterke pedagogische en didactische kwaliteiten
  •  Je werkt goed samen met ouders en collega's
  •  Je vindt het net als wij belangrijk dat elk kind goed onderwijs krijgt

Werken bij Pool West betekent voor jou:
  •  Inschaling en arbeidsvoorwaarden conform de CAO PO; je komt direct in dienst bij een schoolbestuur
  •  Gratis deelnemen aan diverse trainingen door het jaar heen
  •  Coaching wanneer je daar behoefte aan hebt
  •  De mogelijkheid om bij ruim 250 scholen ervaring op te doen en dicht bij huis te werken
  •  Nergens aan vast zitten wanneer je wilt doorstromen naar een vaste functie

Solliciteren

Contactpersoon: Pool West
E-mailadres: info@poolwest.nl
Telefoon: 0850408628

Pool West is een invalpool door een aantal schoolbesturen opgericht met als doel om zoveel mogelijk klassen van een (inval)leerkracht te voorzien. Dit doen wij als stichting, zonder winstoogmerk. Dit betekent dat scholen geen hoge bemiddelingskosten aan ons betalen. Geld wat beschikbaar is voor het onderwijs wordt dus ook echt besteed aan beter onderwijs.

Bij Pool West zijn we laagdrempelig, bereid met je mee te denken en van ons kun je persoonlijk contact verwachten. We vinden het belangrijk om naar de wensen van onze invallers te luisteren. Zo kun je zelf aangeven waar en wanneer je wilt werken en welke groepen jouw voorkeur hebben. We krijgen dagelijks nieuwe invalverzoeken binnen waarop je aan de slag kunt, zowel voor korte als lange periodes.

Als invaller bij Pool West kom je direct in dienst bij een schoolbestuur. Het grote voordeel hiervan is dat je salaris krijgt volgens de CAO PO (inschaling o.b.v. ervaring), pensioen opbouwt en recht hebt op alle secundaire arbeidsvoorwaarden binnen die binnen de CAO geregeld zijn. En is de mogelijkheid er om door te stromen naar een vaste functie? Dan betaalt de school geen hoge kosten om je ‘af te kopen’, want je blijft bij Pool West altijd flexibel.